Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytań kilka od starego gracza

J4KU8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zastanawiam się czy da się jakoś dorobić bez kupowania yangów na allegro by mieć lepsze eq itd. Chodzi mi o s26, nie chce wydawać kasy na yangi, może czasami raz na parę miechów kupić SM.
Drugie pytanie: Ostatni raz w metka grałem z 3 lata temu, więc nie wiem co się pozmieniało - BM nadal jest tak mocny w pvp? Chcę grać Daggerem ze względu na sentyment, aczkolwiek kusi mnie też BM.

1358809676-U384748.png

Opublikowano

jak do zarobku na starcie polecam ci dropić zółć niedziwiedzia bez + ponieważ 1 szt ok 100k ;) więc wydropisz sobie ile potrzebujesz kasy na eq czy coś. Lub wbij 23/27lvl i drop kk czyli kawałek klejnotu który jest drogaśny.

Jak wbijesz 30 lvl polecam wbić od 3 do 5 postaci 30 lvl na fb, ustawiłem 3 fb na 5h i wyłowiło mi 17 mały , które sprzedałem po 600k za szt :)

Więc jak pracujesz czy uczysz się postaw fb, ustaw wykrywacz gma i zarabiaj.

Moda możesz ściągnąć ze strony http://metin2mod.tk/

Licze na + :P

Opublikowano

Kupowanie yang wcale nie jest wymagane. Nawet bez jakiegokolwiek wkładu możesz się dorobić ładnego eq, wystarczy umieć handlować. Co do BMa, nadal jest to postać wyraźnie silniejsza w pvp od reszty. Jednak dagger także nie jest zły, na wojnach sprawuje się nawet lepiej.

Opublikowano

Bez PLN też można coś osiągnąć ale trzeba chcieć

jak miałbyś juz zamiar kupować coś w IS to lepiej kup yang na allegro.

Jak zaczynasz dopiero gre ro w latwy sposób możesz miec PDka id 1 levela na start

wystarczy że zwerbujesz znajomego (ale może być to również Twoje multikonto)

Na PLu ciężko się expi daggerem do 65 levelu potem idzie na lajcie

Dagger na wojny jest numerem 1

GPRS

GRAM PRO ROBIE SOLO

15510283694560869204.png

Opublikowano

Zdecydowanie dagger, ponieważ wyższych poziomach pojawia się abs na magie i bm robi się tragiczny...

Opublikowano

Bez inwestycji PLN będzie Ci ciężko - jak zawsze.

Ale jeśli postarasz się, będziesz miał chęci to nic Ci nie przeszkodzi w byciu lepszym od gości z full IS.

Znam osoby, które bez wydatku w IS (jedynie kilkanaście złotych przez całą grę [przepustki itp]) wbijali 85+.

Co do postaci to polecam Ci daggera.

BM ma sporo absów, magie, na miecze robi każdy eq, na sztyle rzadziej (w drugiej/trzeciej kolejności).

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...