Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xlast.pl [Pl] [Dedyk]

raxon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer super.Ale czasem może się postać zbugować a teraz coś mało kasy dropi.

Kliknij Lubie to ;)

Opublikowano

gram tam 0 lagow i kickow ale serwer bardzooooooooooo czesto off ostatnio stracilem stal i 76lvl bo cofke o tydzienm zrobili bo im sie nudzilo ale i tak polecam serwer

xd5vrcjhj.png
Opublikowano

Server prowadzi 14 letni dzieciak...

Szczerze nie polecam, chyba ze chcecie pograc sobie godzine a potem robic nowa postac bo stara wam usuna...

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

mi pisze cos takiego

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 110 in /home/xlastzxy/public_html/reg.php on line 146
ID:
Hasło:
Powtórz hasło:
Kod usunięcia postaci:

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Access denied for user 'xlastzxy'@'localhost' (using password: NO) in /home/xlastzxy/public_html/reg.php on line 168

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /home/xlastzxy/public_html/reg.php on line 168

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'xlastzxy'@'localhost' (using password: NO) in /home/xlastzxy/public_html/reg.php on line 171

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/xlastzxy/public_html/reg.php on line 171

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/xlastzxy/public_html/reg.php on line 171

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'xlastzxy'@'localhost' (using password: NO) in /home/xlastzxy/public_html/reg.php on line 177

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/xlastzxy/public_html/reg.php on line 177
Access denied for user 'xlastzxy'@'localhost' (using password: NO)

Zdejmijcie mi te 60% xD----------------->Dzięki Mou :)

-------->Zapraszam na Profil <------------

Chcę + a nie - xD

Opublikowano

Witajcie,

Całe nasze problemy polegają na tym że padła nam karta sieciowa, a gdy zadzwoniłem do serwerowni to powiedziano mi że oni takowych rzeczy nie robią w weekend, co zmusza nas do czekania.

Pozdrawiam

Opublikowano

DNO NIE GRAC TO NIE SERW TO GOWNO

DNO NIE GRAC TO NIE SERW TO GOWNO

DNO NIE GRAC TO NIE SERW TO GOWNODNO NIE GRAC TO NIE SERW TO GOWNO

Co to ma byc?

Opublikowano

Sorki za zaśmiecanie tematu, ale mam pytanie czy serwer jest off?

Bo nie moge wbić od dłuższego czasu

Thx za info!

Opublikowano

wlasnie ... jak zrobia cofke teraz to chyba sie rozj**** na milion malutkich kawaleczkow bo nie wytrzymie jak juz 60woj mi poszedl a teraz 70ninja ... wg stronka nie łazi :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...