Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Humble Bundle

19Zooix08

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio zainteresowałem się grami z humble bundle, jednak nie posiadam karty kredytowej. Zna ktoś może inny sposób na którym nie poniosę większych kosztów, lub czy jest jakiś użytkownik, który mógłby zakupić takowego bundla i podesłać mi keye w zamian za PSC/doładowanie.

Opublikowano

Witam, ostatnio zainteresowałem się grami z humble bundle, jednak nie posiadam karty kredytowej. Zna ktoś może inny sposób na którym nie poniosę większych kosztów, lub czy jest jakiś użytkownik, który mógłby zakupić takowego bundla i podesłać mi keye w zamian za PSC/doładowanie.

Skoro nie masz karty to paypal :)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Skoro nie masz karty to paypal :)

jak ma zapłacić przez paypala jak nie ma karty? -.- Przecie najpierw musi dołączyć karte kredytową do paypala żeby miał z czego płacić.

Allegro jedynie zostaje,

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

jak ma zapłacić przez paypala jak nie ma karty? -.- Przecie najpierw musi dołączyć karte kredytową do paypala żeby miał z czego płacić.

Allegro jedynie zostaje,

Nie trzeba. Sam płaciłem z paypala nie podając żadnej karty

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Nie musi mieć karty, że płacić z PP xD W innym wypadku nie mógłbym kupować aplikacji z MP na moją L520.

Opublikowano

Nawet nie wiedziałem, że ludzie wystawiają bundle na allegro :). Co do paypala, to żeby nie płacić z kartą to muszę zrobić przelew w banku ?

Opublikowano

Nawet nie wiedziałem, że ludzie wystawiają bundle na allegro :). Co do paypala, to żeby nie płacić z kartą to muszę zrobić przelew w banku ?

Tak. "Zasilić konto" paypala poprzez przelew zwykły (~3 dni) lub natychmiastowy z wybranych banków jeżeli nie chcesz płacić kartą :) Ja tak robiłem w przypadku Humble.

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...