Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Skracarka linków, której jestem stuprocentowym autorem nie licząc CSS (wyglądu strony).

Zapraszam do korzystania.

Skracarka ma fajne API, do którego obsługi tutorial podrzucę później. :-)

http://gimb.us/
Opublikowano

Na początku plan był aby stworzyć tam jakąś stronę z obrazkami / memami, ale nikomu się nie chciało za to zabrać - więc i tylko gimb.us jako skracarka została. :P

Opublikowano

Na początku plan był aby stworzyć tam jakąś stronę z obrazkami / memami, ale nikomu się nie chciało za to zabrać - więc i tylko gimb.us jako skracarka została. :P

Możesz przecież ogarnąć skrypt tentengo, jest on do tego specjalnie przygotowany. Domena bardzo fajna jak na ten temat, a skracanie linków najlepiej wykorzystywać na domenach typu tnij, utnij, cięcie itp.

1iiv6g.png

Opublikowano

Możesz przecież ogarnąć skrypt tentengo, jest on do tego specjalnie przygotowany. Domena bardzo fajna jak na ten temat, a skracanie linków najlepiej wykorzystywać na domenach typu tnij, utnij, cięcie itp.

Skryptów do memsite'ów jest całkiem sporo - niestety, ja jestem jedną z osób która woli raczej coś zrobić samemu i mieć pewność, że będzie działało dobrze.

Skracarek równiez jest wiele - gimbus jest jeden i wyjątkowy, though. ; -) tak jak nig.gr.

Generalnie to jeśli jest ktoś chętny na małą zabawę w robienie memsite'u tam - ja jestem za. Problem w tym, że ja czasu kompletnie nie mam, więc pewnie ta osoba byłaby skazana tylko i wyłącznie na siebie.

WWW mamy także z tym problemów nie będzie. Jeśli byłby ktoś chętny na zdeployowanie silnika jakiegoś skryptu (do memsite'ów) albo napisanie czegoś własnego i udostepnienie pod labelem gimb.us - PW.

Opublikowano

Lubie takich ludzi jak ty.

Jak sie otwiera kodzik to miod napisane.

Naprawde dobra robota. Pomysl moze nie autorski ale naprawde fajne.

Mam propozycje dodaj licznik ilosc stworzonych odnosnikow :).

Pozdrawiam.

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Skracarka jak każda inna. Chociaż ta ma unikatową i nie spotykaną domenę. ;)

Opublikowano

Domena rozbraja . Mysle ze malo osob bedzie uzywac poniewaz jest duzo skracarek ktore placa nie tak malo za skracanie linkow ( akurat jeden z moich sposobow zarabiania w necie ) . Ale mysle ze jakas czesc osob bedzie skracac linki z powodu nazwy domeny ;p

BUM

• 1 miesiąc temu...
  •  carbonx zmienił(a) tytuł na Skracarka linków GIMB.US

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...