Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Moderatorem Forum Serwerowego.

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4o67.png

Data Urodzenia: 10 Czerwca 1997r.

Kontakt: Komunikator Gadu-Gadu - 36228838 lub poprzez Prywatną Wiadomość

Mam na imię Mateusz i pochodzę z województwa Zachodniopomorskiego, a dokładniej ze Szczecina. Interesuje się motoryzacja oraz webmaster`stem. Również w wolnym czasie lubię pojeździć na rowerze. Czas jaki mogę poświęć na forum to około od 2 do 5 godzin dziennie. Byłem dwa razy Global Moderatorem, Moderatorem i Super Moderatorem (mogę podać nazwy sieci). Doświadczenie jako Moderator posiadam ogromne i średni staż to około trzy lata. Moderatorem byłem na silnikach php by przemo, MyBB oraz IP.Board (najwięcej czasu spędziłem przy silniku IP.Board).

Moje zalety:

- Cierpliwy

- Szczery

- Pomocny

- Sprawiedliwy

- Wyrozumiały

Wady:

- Poważny

- Pewny siebie

- Czasami nie doceniam siebie

Ogólnie nie mam problemów z ortografią, ale jestem człowiekiem i czasem potrafię się pomylić. Zawsze się staram pomóc w problemach/konfliktach użytkowników i najczęściej udzielam się w działach Pytania/Problemy itd.

Jedynie czego wymagam to dobrego kontaktu z Administracją oraz team oraz serwera dedykowanego.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...