Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC in maintenance mode

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Jak widzieliście w ostatnich dniach mieliśmy lekkie problemy ze stabilnością forum. Staramy się zdiagnozować i rozwiązać przyczynę problemu. W chwili obecnej funkcjonalność strony jest ograniczona tylko do podstawowych opcji. Liczymy na Waszą cierpliwość i wyrozumiałość.

Wasz Admin, kokosz.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jasne - jeśli wyłączenie kilku funkcji jak statusy itp. pomoże forum - jestem jak najbardziej warto poczekać na ustabilizowanie forum ;)
Forum jest...hmmm...mega? Jedyne takie w Polsce - i jedne z niewielu na świecie - tak gigantycznych ofc.
Do tego byłoby miło gdyby była możliwość ukrycia listy użytkowników ;o
Strona nie byłaby taka długa :P a ja lubię ukrywać niepotrzebne działy etc. :D

5gubmKI.png

Opublikowano

Jasne - jeśli wyłączenie kilku funkcji jak statusy itp. pomoże forum - jestem jak najbardziej warto poczekać na ustabilizowanie forum ;)

Forum jest...hmmm...mega? Jedyne takie w Polsce - i jedne z niewielu na świecie - tak gigantycznych ofc.

Do tego byłoby miło gdyby była możliwość ukrycia listy użytkowników ;o

Strona nie byłaby taka długa :P a ja lubię ukrywać niepotrzebne działy etc. :D

Przecież statusy są nadal włączone?

Opublikowano

Ludzie nie rozumiecie idei "maintenance mode" - Forum zostaje tymczasowo pozbawione wszystkich dodatków, wtyczek i bajerów by "jakoś działało" a w tym czasie ekipa diagnozuje problem. Gdy w końcu okaże się co jest winowajcą i zostanie to naprawione wszystko wróci do normy.

Opublikowano

No nic i tak kiedyś to się naprawi, a statusy nie są aż takie potrzebne. Lepiej, aby forum działało normalnie :)

Weźcie mi od banujcie moje główne konto, będę smutać, a ja chciałem bana więc proszę o unbana

Opublikowano

Tak... niekomfortowo bez bocznego paska...

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Kompletnie nie mogę się odnaleźć w obecnym wyglądzie, ale ok, przystopujemy trochę z pracą. :P Mamy nadzieję że problemy zostaną rozwiązane. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

niby naprawione a dalej ten 503 blad jest ....

Ale niby co jest naprawione? Na razie nic nie jest naprawione. Jedynie pluginy powyłączali, żeby MPC jakoś działało.

Arcymistrz
Opublikowano

Ale niby co jest naprawione? Na razie nic nie jest naprawione. Jedynie pluginy powyłączali, żeby MPC jakoś działało.

Przynajmniej teraz da się pracować.

Przez 10 minut udało mi się zrobić więcej niż przez ostatnie 2 dni.

@down

Hejter xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...