Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki serwer :)

Nter

Serwer.  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki typ serwera ?

• Only Survival
    • Survival + Gildie
    • Apocalypse / Nie zombie
    • Inny pomys?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema z tej str. Nter aktualnie tworze nowy serwer minecrafta na modach. I tu mam do was pytanie na jakim byście najchętniej zagrali. Ankieta jest powyżej i jeśli możecie to oddajcie swój cenny głos. Przy okazji możecie również pisać komentarze dotyczące modów jakie są na 1.6.2 które moge wykorzystać na serwerze nie musicie sprawdzać czy są na smp bo sam moge je posprawdzać prosiłbym was tylko o nazwy i jakiś opis.

Z góry wszystkim bardzo dziękuje :) Mam nadzieje że stworze dla was coś nowego.

PS: Jeśli ktoś kojarzy Camorre / Azurite / RioV to serdecznie zapraszam :)

2579314424273501027542.png

Opublikowano

Jak zrobisz serwer na podstawie KM6 (Kwadratowa Masakra) to pewnie dużo osób będzie chciało zagrać : ) Taki serwer nie jest trudno zrobić, MCP + odpowiednie mody + 5/6 pluginów i możesz startować z serwerem. Pamiętaj, aby też zrobić usługę, która będzie wspierać serwer. Możesz zrobić wejściówkę na serwer za sms'a lub inny sposób płatności : >

Kliknij tutaj, bo Cie zjem.

sopherlandia@gmail.com

Opublikowano

@up Chodzi o Kwadratową Masakrę, która w 6 edycji działa na modach :)

@Topic Zaciekawił mnie pomysł na serwer Apocalypse :) Napisz coś więcej na jego temat ...

Opublikowano

Zaraz lokne na tą KM a co do apocalypse to typowy survival z "małymi atrakcjami" które utrudnią wam gre i serwer będzie naprawde tylko dla hardkorów :). Dzięki również za udzielanie się w temacie.

Opublikowano

kiedys byl taki serwer :> bardzo fajny sur + gildie | co bylo fajne to bossy z ktorych lecialy itemy trudno bylo je ubic fajnie jakby tez to bylo + kilka modow.

Opublikowano

Drag rób rpg z modami :) wejśćie za sms 1 zł i zarabiasz na serwer + dochód Dopracuj rpg z modami npc itd. questy mogę pomóc już mnie trochę znasz draguuś :**

Albo że pierwsze 100 osób za fre a reszta płaći będzie wtedy więcej graczy grało

xmMfHrm.png
Opublikowano

Nie będzie żadnego płatnego wejścia itp... Serwer chce zrobić darmowy jedynie jakieś vip itp. czyli standard.. Mam możliwośc postawienia serwera na własnym dedyku nie na żadnym hoscie więc z tym nie będzie problemu chodzi mi głównie o pomysł i mody jakie byście chcieli. Jak ogarne jakąś koncepcje wtedy zaczne działać, zbieranie ekipy itp.

Opublikowano

Wymyśl coś własnego, takie propozycje są najlepsze. Może być też Kwadratowa Masakra.

Będzie to coś nowego możesz mi zaufać chodzi m tylko o system rozgrywki jaki byście chcieli :) KM napewno nie zrobie to odpada z góry.

Opublikowano

Chcemy powrot Azurite!!! On byl najlepszy! Kto sie zadza like!!!!

Azurite się nudzi. Więcej wykrzykników.

Podtrzymuje mój wybór (Apogalipsa).

Gildie są takie nudne, chyba ze zrobisz 200 modów które zmienią moje zdanie.

1feo74.jpg

Opublikowano

Zrób coś nowego jakiś serwer real life prace sklep itp. i jakaś epicka mapa i pluginy !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...