Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] MYM jedzie na WCG!

KDKJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I tak pierwsza gra i odpadną wierzy ktoś jeszcze w MYM?

Jeden z najgorszych teamów które widziałem na turniejach zaraz po GG.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Tak wierzę , jak jesteś lepszy zrób sam team tylko nie zapomnij napisać tematu na MPCForum "Jaka nazwa dla PRO teamu

@topic

Gratulacje , gratulacje !:)

Niech tam zgraną wszystko przynajmniej mamy dobrych graczy , bo reprezentacja nogi leży

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Opublikowano

Szkoda, liczyłem na ex-GF Gaming.

Info potwierdzone.

vigpba.jpg

Oglądałem streama to wiesz. Żadnego potwierdzenia nie potrzebowałem. ;)

@down

Na BoL'u każdy to kozak ;)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Info potwierdzone.

vigpba.jpg

E ziom, a ze mną nie chcesz pisać nie no foch..

A co do tematu, chuj z tym, że jadą. Porażka przebyć tyle kilometrów, aby zostać pokonanym patola..

Opublikowano

Info potwierdzone.

vigpba.jpg

Jesteś idiotą, przecież każdy wie, że wygrali, a Ty się już tak nie chwal , że masz jakiegoś Heroes Elendixa w znajomych :/

Opublikowano

Info potwierdzone.

vigpba.jpg

0itDQir.png

I tak nic nie ugrają. Nie mają szans z azjatyckimi teamami. Pozdrawiam!!

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Chińczyki zniszczą ten młyn nie ma o czym gadać. Ostatnio oglądałem rankeda jak grał jakiś MYM Libiq i jego kolega jakiś gey grał twitchem i przejebali, a grali przeciwko normalnym graczom co nie grają w żadnych turniejach. Do tego oni we dwóch na jednej linii grali.

Opublikowano

Kurwy z MyM'u pewnie na posmarowali i na SIda Rebornie cisneli, dlatego win ;_;

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Ja na ich miejscu wymyśliłbym sobie jakąś chorobę czy coś, bo Polacy jadą do Chin tylko sie skompromitować. Ta gra będzie wyglądała mniej wiecej jak gra Challengera z brązem.

Opublikowano

MYM na Wcg? Naprawdę? Oni zniszczą ich jak chcą, oni nawet nic nie będą mieli do powiedzenia. Na miejscu Maklera już bym nawet nie wchodził do gry.

Tak czy siak, powodzenia.

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

dobra spinacie te swoje dupki że przegrają bo grają jak brąz a sami siedzicie w tym jebanym silverze i czekacie aż ktoś was wyboostuje do tego jeb... golda na skina i obramówkę.

sami pojedźcie na ten turniej a nie tu kur.. jakieś pretensje do rodaków że przegrywają z chińczykami gdzie grają 24/7

Opublikowano

MyM ma potenciał, ale gra 3vs5

dawać imbe na adc, a na supporta jakiegoś Vertmarr'a. wtedy taki Fnatic czy GG może mi possać

a tak na serio - Czaru jest zbytnim samolubem

zabiera wszystkie kille, czyli ma z reguły 7-10killi, a reszta MyM'u po 1. a w enmy teamie każdy po 5 co daję taką przewagę że porażka

1focus i papa MyM

mimo to, MyM nie ma bota. ten libik to jakiś jebany żart

2vlp0kh.png

Opublikowano

0itDQir.png

I tak nic nie ugrają. Nie mają szans z azjatyckimi teamami. Pozdrawiam!!

Bez takich zagrywek.

Wierze z MyM, zawsze wierzylem i zawsze wierzyc bede. To ze cienko im poszlo w turnieju nic nie znaczy, teraz moga pokazac na co ich stac.

sstwc.jpg

Opublikowano

Bez takich zagrywek.

Wierze z MyM, zawsze wierzylem i zawsze wierzyc bede. To ze cienko im poszlo w turnieju nic nie znaczy, teraz moga pokazac na co ich stac.

Nie każdego ocenia się po okładce. Z jednej strony mogą zagrać słabo, a z drugiej po paru treningach mogą pokazać więcej, niż osoby na esl'ach.

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...