Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Brak itemów w skrzynce SkyBlock

koscieszka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam mały problem z pluginem SkyBlock - "IslandWorld". Otóż gdy obojętnie kto tworzy wyspę (Admin, Moderator, Gracz, Op, Gm), to nikt nie ma itemów w skrzynce. Sprawdzałem w MCEdicie, itemy tam są. Ściągnąłem nowy schemat (podstawowy), a i tak ich nie było.

Szukałem w internecie, ale zazwyczaj nie mogłem doszukać się rozwiązania, ponieważ ktoś pisał po prostu - "Problem rozwiązany, proszę o zamknięcie"...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A otwierałeś sam plugin,i patrzyłeś czy konfiguracja config jest poprawna,czy na pewno jest tam

taka opcja aktywowana albo wpisana? Czasem ja tak miałem ale z innymi pluginmi ;p

Opublikowano

Wchodziłem konkretnie w config IslandWorlds. Wyszukiwałem frazy takie jak np. Items, Chest, ale nic nie wyskakiwało co miałoby związek z itemami w skrzynkach/ na start.

Teraz zrobiłem aktualizację serwera do 1.6.4 i mam taki problem, że island world jakby w ogóle nie chce się włączyć, a dodatkowo Authme w najnowszej wersji gdy wpisuje różne komendy (/authme, /login, /register) to tylko jakby podwaja mi to na chacie. Np. Wpiszę - "/login 412455" to on mi odpisze na chacie białą czcionką bez żadnego errora czy coś - "/login password".

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...