Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BoxyBot 1.49.8 Problem

Kelek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem z tym botem ponieważ wyskakuje mi komunikat "Starting boxbonus collector

Can't find minimap (WINDOW)" mimo iż robię to co koleś na yum filmiku http://www.youtube.com/watch?v=yNDD0SW_kuU&feature=youtu.be. Próbowałem na chromie i na mozilli a on i tak mi nie zbiera boxów, na innych wersjach bota jest to samo a na 1.49.5 mimo iż zaznaczam to on lata po mapie, rusza myszką i wgl ale żadnego boxa nie podnosi.

Proszę o pomoc. Każda sensowna odpowiedz +
Opublikowano

Zmniejsz albo powieksz minimapke ;) A co do boxow to narazie nie bedzie zbieral bo BP przerobilo je i ich poprostu nie widzi ;p

Jeśli pomogłem daj Lubię to

Opublikowano

Ta wersja umożliwia zbieranie pall ? Bo jak klikam przycisk start, to w Logach pojawia mi sie

"Starting palladium collector
Can't find minimap (UP LEFT CORNER)"

Z tego wynika że minimapa powinna byc w lewym gornym rogu, tam tez jest, probowalem wszystkimi rozmiarami minimapy i ciagle to samo ;/

Jeszcze jedno : w logach po wlaczeniu bota pisze : Welcome in F98Bot 1.49.6 . Nie powinno pisac ze wersja 1.49.8 ?

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...