Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie powrót

DeViiiL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest dużo hackerów, bo co za problem zrobić nowe konto i użyć nowego hacka, lecz jest ich na pewno mniej niż za czasów G1, powodują to lepsze zabezpieczenia i cotygodniowe mass bany ;)

Teraz warto wrócić porównując Nexona z G1 ;-)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Co prawda to prawda, liczba hackerów maleje..

Ale niestety OVC i bugerzy dalej się utrzymują, ale z tym da się żyć. Jeśli chcesz wrócić jak najbardziej polecam :) Na pewno zauważysz różnice.

1381585529-U1027361.jpg

Opublikowano

Jako ktoś kto również powrócił po przerwie, mogę powiedzieć, że jak najbardziej warto. Trzeba tylko pamiętać, że wr to wr i czasem wbije koleś z pingiem z dupy zabije cie przez ściane itp. Jeśli gra podobala ci się kiedys na pewno spodoba ci się i teraz :)

Opublikowano

jest o wiele mniej hakerow .. :)

przez ostatnie dwa dni zadnego nie spotkalem xD

za czasow g1 to w prawie kazdym roomie byl jakis hacker a teraz to sporadycznie B)

nie spotkałes bo niedawno patch wyszedł, a tak średnio ją spotykałem hackera 1 na 3-4 roomy więc da się grać ale po dłuższym czasie staje się to uciążliwe
Opublikowano

nie spotkałes bo niedawno patch wyszedł, a tak średnio ją spotykałem hackera 1 na 3-4 roomy więc da się grać ale po dłuższym czasie staje się to uciążliwe

dobra dobra mylilem sie xD wczoraj juz byl xD

jest jeden na bg (uciazliwy) nie wiem czy nikomu nie chce sie goscia zbanowac czy co ale juz od dluzszego czasu pod tym samym (albo i nie) nickiem gra ... tzw.jose(cos tam ...) xD

Opublikowano

Racja, jest to w jakiś sposób uciążliwe, lecz nie porównasz jak było kiedyś, ilu było hackerów a ilu teraz :))

dobra dobra mylilem sie xD wczoraj juz byl xD

jest jeden na bg (uciazliwy) nie wiem czy nikomu nie chce sie goscia zbanowac czy co ale juz od dluzszego czasu pod tym samym (albo i nie) nickiem gra ... tzw.jose(cos tam ...) xD

Nie każdy gra na BG i na danej mapie, jest wiele innych :P

Jako ktoś kto również powrócił po przerwie, mogę powiedzieć, że jak najbardziej warto. Trzeba tylko pamiętać, że wr to wr i czasem wbije koleś z pingiem z dupy zabije cie przez ściane itp. Jeśli gra podobala ci się kiedys na pewno spodoba ci się i teraz :)

Sam niedawno pytałeś o powrót i sam widzisz, że było warto :P

Jeszcze raz polecam, pozdrawiam

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Sprawa wygląda następująco. Im dłużej gra jest nie patchowana tym więcej graczy zyskuje "chwilowego skilla" zaś jeżeli grasz dopiero co po wprowadzonym patchu to spokojnie idzie udźwignąć staty na min. KD 2.0

To jest dzięki temu, że wszystkie hacki są wykryte, detected i nikt do tej pory nie stworzył hacka bądź opublikował, to znaczy zaktualizowanego cheata :-)

Zazwyczaj na to potrzeba, 2-3 dni :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...