Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iPlus

GanerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Od wczoraj mam problemy z iPlusem, niby ma limit 3gb ale to nie problem w limicie

Nie miałem podstaw aby na niego narzekać aż do wczoraj... wcześniej zasięg miałem niby 2 kreski (na 5) ale szybko działało i nie musiałem czekać na ładowanie stron czy bufforowanie filmów, ale wczoraj wszystko się zepsuło... wracam do domu siedzę normalnie na necie a tu nagle z 2 kresek robią mi się 4 kreski albo nawet cały zasięg... niby powinno być lepiej ale jest wręcz odwrotnie... internet prawie się nie ładuje... muszę czekać kilka minut aby się zwykła strona załadowała nie mówiąc już o np Facebooku...

dodam jeszcze że jak wcześniej łączyłem się z netem to pisało typ jakiś tak... (na H) a teraz mam typ EDGE

PS limit mi się na 100% nie wyczerpał bo ostatnio kupowałem dodatkowe 3gb a poza tym jak wyczerpie mi się limit to przychodzi sms o tym że się skończyło :D

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...