Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Empire Of Metin #1 - Różne

EmpireOfMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam Wam skrzyneczki oraz muszelki z serwera EmpireOfMetin.

Jakie to będzie miało zastosowanie ? Zobaczycie jak zagracie na serwerze ;)

1012-160130.jpg

Więcej nowości w PROFILU.

fm1y.png

Wejdź w mój profil i zobacz nowości z serwera EmpireOfMetin :)

Opublikowano

fajne skrzynki oraz muszla, serwer zapowiada się naprawde konkretnie, oczywiście polecam ;)

Opublikowano

Pobieranie muszle z innego źródła i dodajecie swój znaczek i rozumiem, że chcecie zabłysnąć, jak jeden z zagranicznych serwerów.

@topic

Nic ciekawego, bo pchanie się w ten dział z jednym itemkiem, bo chyba nie uważacie, że dodanie jakiegoś slabego loga i to Wy go stworzyliście. Dalej rób tematy z jedną skrzynką i zmienione kolory. Daj od razu źródło z jakiej edytowaliście chyba, że nastepny item z logiem dodanym tlyko.

Opublikowano

aha. bo tak .

Po tym poście osobiście oświadczam że możecie wypierdalać za buractwo, słoma wam z sandałów wystaje.

aFMA3pg.png

Opublikowano

Pobieranie muszle z innego źródła i dodajecie swój znaczek i rozumiem, że chcecie zabłysnąć, jak jeden z zagranicznych serwerów.

@topic

Nic ciekawego, bo pchanie się w ten dział z jednym itemkiem, bo chyba nie uważacie, że dodanie jakiegoś slabego loga i to Wy go stworzyliście. Dalej rób tematy z jedną skrzynką i zmienione kolory. Daj od razu źródło z jakiej edytowaliście chyba, że nastepny item z logiem dodanym tlyko.

My tego nie edytowaliśmy . Pozdrawiam Serdecznie .

Po tym poście osobiście oświadczam że możecie wypierdalać za buractwo, słoma wam z sandałów wystaje.

Myślisz że będziemy tłumaczyć skąd jak i kiedy to dostaliśmy ? Jest to Nasze mamy do tego pełne prawa i tyle.

fm1y.png

Opublikowano

ta muszelka mam rozumieć że będzie zamiast małż ?, skrzyneczki dość ładne, chyba jako jedyni wszystko dodajecie z własnym logiem ;)

mamy pomysł jak ją wykorzystać lecz nie chcemy podawać wszystkiego na tacy :P

fm1y.png

• 2 tygodnie później...
  • 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...