Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 0 pkt spadne?

Gość Xsawi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze przed chwila rozegrałem 10meczy(7 win 3 loss) wbiło srebro 1

I tu moje pytanie jeżeli nie będę grał rankedów do początku sezonu 4 to spadnę do silver 2?

Opublikowano

Jeżeli przez 28 dni nie będziesz grał rankedów zaczniesz spadać. Taka zasada ;) Pograj trochę i postaraj się wbić do Golda bo z Silvera V i tak nie da się spaść.

Opublikowano

Up Da się ... Jeżeli nie będziesz grał przez jakiśczas (ja tak miałem) I teraz z brązu nie da sięwybić ;/

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

31 października kończy się sezon 3 tak? to nie spadnę jeżeli 28 dni no ale kiedy zaczyna się sezon 4 następnego dnia 1 listopada?

Nagrody kiedy zostają przyznane?

Grac mi nie chcę jeba'em ponad 2 miechy tylko w lola by wbić ten 30;x

Opublikowano

Cze przed chwila rozegrałem 10meczy(7 win 3 loss) wbiło srebro 1

I tu moje pytanie jeżeli nie będę grał rankedów do początku sezonu 4 to spadnę do silver 2?

Od dziś do 30 października jest 28 dni, czyli spadniesz o jedną dywizję w dół (dokładnie zostaniesz zniesiony do Silver 2 75LP). Warto jest pograć o tego Golda, dostajesz nagrody, ramkę itp. Nagrody zostaną przyznane od 1 listopada do 5 listopada (bodajże).

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...