Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy po dlugim graniu tez macie takie fazy? :D

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Chciałbym się was dzisiaj spytać, czy nie macie czasami po dłuuugim graniu w jakas grę po jej zakończeniu, tak przez chwilę dziwnych odruchów? Jeśli tak to jakie xD

Ja na przykład po pełnej emocji grze w TF(darlem się do ekranu) :D kiedy zobaczyłem że mój brat się odwraca mialem odruch aby walnac go piescia w plecy xD

?

:P

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

ojj kurwa.. :)

wiedziałem że z uzytkownikami tego forum jest źle ale że aż tak..

ja jak gemboje w metka dzień w dzień przez 24h

i potem np. biegne sprintem na włefie to próbuje odpalić berserek

a tak na serio to nie mam takiej "fazy" :)

GPRS

GRAM PRO ROBIE SOLO

15510283694560869204.png

Opublikowano

Uzależnienie. Ja po bfie jestem tylko zmęczony. I nie drzyj się na grę, to tylko kreskówka.

Opublikowano

wyjdź na dwór z kolegami i naqqqqqqqqqqqrwiajcie w piłkę. I przyppppppppppppppppppppppppppppppppierdziel tak mocno , żeby słupek się złamał ;>

Modki to dźiffki

Opublikowano

Ale nie tak że zawsze :P zawsze gram najwyżej 2h dziennie i mam tai rzadko. Poza tym nikomu bym nie zrobił krzywdy, tylko w głowie pojawiła mi się myśl :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Jak mam takie kuzyna że on jest tak przesiąkniety grą a ma 9 lat , to jak przyjdzie do mnie i jebnie mi w brzuch xD . I gada walcz .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Jak mam takie kuzyna że on jest tak przesiąkniety grą a ma 9 lat , to jak przyjdzie do mnie i jebnie mi w brzuch xD . I gada walcz .

Mortal Kombat fight !

ja to nie mam takiej fazy jak już to jestem wkur** bo ktoś gra na hacku a tak to nie .

Opublikowano

Nie? Tylko czasami jak ktoś mnie "zdenerwuje" w metku, a to się zdarza bardzo rzadko bo ja zazwyczaj denerwuje, to mam ochotę rzucić laptopem.. ale to bardzo rzadko.

np. jak wczoraj robiłem sobie napis w ps i nie umiałem takiego jednego czegoś zrobić to myślałem że jebne tym laptopem ahaahaha

ale bardzo bardzo bardzo rzadko tak mam

Opublikowano

A teraz sobie wyobraźcie kogoś kto właśnie skończył Postal 2 i wychodzi na ulicę mając "takie odruchy" jak w temacie xD

Ja jestem zdrowa na umyśle więc nie drę się do monitora ew. czasem powie się jakieś słowo na K jak coś mnie zdenerwuje, ale tak to nic z tych rzeczy powyżej.

58815786.jpg

Opublikowano

Jak mnie ktoś zabije, a mam zajebistą serie killów to dużo przeklinam.

Najgorzej jak dedne przez moją głupote/non skilla to sie strasznie wkurwiam xD

Opublikowano

ojj kurwa.. :)

wiedziałem że z uzytkownikami tego forum jest źle ale że aż tak..

ja jak gemboje w metka dzień w dzień przez 24h

i potem np. biegne sprintem na włefie to próbuje odpalić berserek

a tak na serio to nie mam takiej "fazy" :)

hahahahahahaha xD

Opublikowano

Ja raz taki miałem gdy grałem długo na xbox'ie w WWE i gdy kolega mnie wkurzył miałem ochotę rzucić go ławką podnieść go i uderzać nim o ściany o.O

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Tf to kreskówka, więc nie widze tam przemocy.

A jak pleje w metka 24 na h, to potem na wlefie chce odpalic zwinność.

Jak mam multikille, a newbie z auto szotgana mnie zabija, to jest to trochę nie fair, więc lepiej krzyczeć na czacie. No chyba, że mam staty 25/2, a nagle frozzen kompa, to czasami chce go rozwalić.

Opublikowano

Ja miałem takie odruchy, że jak grałem w wolfteam (strzelanka) a po kilku godzinkach wyłączałem gre i wchodziłem sprawdzić grepolis (www) to odruchowo chciałem 'strzelać' do obiektu, który się poruszył heh. Ale to dawno było, zazwyczaj po jakiejś dłuższej rozgrywce z kolegom ;)

52287137559562145640.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...