Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alestia [Dedyk] [Hard]

tm-react

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakie bony wchodza? W miare

Skad tutaj dodadnia zmianki , 5 bon ? Zależy od szczęścia z szkat lecą

Jak dropia itemy do biologa ? Dobrze

Ale wy pomocni jestescie dzieki za opd Odpisałem :)

A na serwer zapraszam wszystkich serdecznie Administracja ogarnia ludzi przybywa pomału , ale przybywa .

Bany lecą raz za razem BARDZO DOBRZE nawet top1 dostał .

Drop bardzo dobry przyjemny .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Prezentacja kradziona a MPCForum nic sobie z tego nie robi po mimo wielu zgłoszeń ;)

Pozdrawiam autor prezentacji :)

Proszę o odniesienie się do tych zarzutów, panie tm-react.

ex

Opublikowano

@up

Prezentacja nie jest skradziona dlatego, że na tym serwerze w zamian za tą prezentacje chciał dostać pieczęć renifera, dostał ją.. także nie ma tu mowy o kradzieży, bo dostał to co chciał..

pre_1387877119__logo.png

Opublikowano

nie dostaliście praw autorskich do tej prezentacji ;) i na początku próbowaliście mnie oszukać na tą chwile serwer jest żałosny oparty na zasadzie PAY TO WIN, wydasz PLN wygrywasz, postanowiłem usunąć prezentacje bo serwer wygląda inaczej niż na beta na której była robiona prezentacja :) Prezentacja została wrzucona poprzez reacT'a sposobem Kopiuj Wklej tylko zmienił czcionkę.

reacT nie masz praw autorskich do tej prezentacji dlatego możesz ucierpieć na tym bardzo ;)

@up

Prezentacja nie jest skradziona dlatego, że na tym serwerze w zamian za tą prezentacje chciał dostać pieczęć renifera, dostał ją.. także nie ma tu mowy o kradzieży, bo dostał to co chciał..

Opublikowano

W takim razie prosiłbym o zmianę prezentacji. Wielka szkoda, że nie umiecie się dogadać między sobą...

Zmieniona

pre_1387877119__logo.png

Opublikowano

Dobra to jest żałosne, gdzie wasz kochany grafik który miał zrobić wam prezentacje? jak na razie widze podmieniliście kilka elementów graficznych to wszystko.

Opublikowano

Zapraszam na serwer, serwer dla miłośników hardów. :)

Serwer 100% pod IS

Skile na P.

Dostęp do DC z IS. (raz tylo można bez IS się dostać na 90 poziomie z misji jest wymagany przedmiot, potem już tylko IS)

W ten sposób w niecały tydzień na serwerze są już stalki+9 i skile P, poza tym w m1 nie dość, że pustki to jeszcze wszyscy mają eq +9 bo jest zrobić je łatwo, za łatwo jak na harda, wszystko byłoby znośne ale skile z IS i dostęp do DC..

Ja osobiście nie polecam ludziom grającym bez IS, jeżeli jednak pakujesz dużo w IS to będie serwer dla Ciebie :)

bez linków zewnętrznych.

Opublikowano

Serwer 100% pod IS

Skile na P.

Dostęp do DC z IS. (raz tylo można bez IS się dostać na 90 poziomie z misji jest wymagany przedmiot, potem już tylko IS)

W ten sposób w niecały tydzień na serwerze są już stalki+9 i skile P, poza tym w m1 nie dość, że pustki to jeszcze wszyscy mają eq +9 bo jest zrobić je łatwo, za łatwo jak na harda, wszystko byłoby znośne ale skile z IS i dostęp do DC..

Ja osobiście nie polecam ludziom grającym bez IS, jeżeli jednak pakujesz dużo w IS to będie serwer dla Ciebie :)

Jesteś śmieszny, do dc nie trzeba przepustki.. Nie jestem pewny że łatwo o eq, popytaj pierw graczy, później się wypowiadaj. Skile z IS, ehh a np. ravia?

pre_1387877119__logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...