Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bot do Krawiectwa, gotowania... itp

Hobis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy jest jakies bot ktory wykonuje misje np. na krawiectwo

tzn.

1. bierze zlecenie,

2. kupuje potrzebne przedmioty potrzebne do wykonania,

3. podchodzi do maszyny i wykonuje zlecenie

4. oddaje przedmiot i bierze nowe zlecenie.

i tak w kolko.

badz jakis inny sposob jak to zrobic.

jest to bardzo meczace i monotonne dlatego pytam,

szuklem i jak narazie nic takiego nie widze. jak byl taki temat to prosze podac a ten usunac.

12345ab.jpg

Opublikowano

probowalem juz nie da rady tego ustawic, robi wszystklo tak jak na filmie a i tak klika nie tam gdzie trzeba.

pozatym troche lipa bo nie mozna nic innego na kompie robic ;/

12345ab.jpg

Opublikowano

Jest to jedyny bot z którego korzystałem w AIONie (nie licząc clickera) i działa mi na 3 komputerach bez żadnych problemów. Sprawdź czy na pewno wszystko robisz tak jak powinieneś, czy masz ustawiony window full screen. Konfigurowałeś go w pełni? Może coś przeoczyłeś?

A co do drugiego to niestety tak jest i na to nic nie poradzisz.

Opublikowano

Nie wiem czemu Tobie nie działa. Ja zawsze ustawiałem by wpisywał nazwę NPCa, a następnie z komendy zaczynał z nim rozmowę. Okna miałem ustawione nie według instrukcji tylko według tego jak mi było wygodniej patrzeć na monitor PC za ekranem laptopa. Sądzę, że to jednak nie może być przyczyną problemu. Zwłaszcza, że Ty grasz na tym spolszczeniu gdzie prawdopodobnie będzie inna komenda do rozmowy. Może to spolszczenie się gryzie? Nie wiem.

Cały czas mam wrażenie, że jest to wynik złej konfiguracji bota, spróbuj może samemu ustawić okna w wybranych przez siebie miejscach. Zmień rozdzielczość? Robiąc to parę razy i czytając po angielsku co musisz robić powinieneś zapamiętać co jest od czego. Później po prostu przesuwaj okno tak by bot klikał w odpowiednie miejsce. Ja tak robiłem gdy nie chciało mi się zmieniać ustawień na PC - przesuwałem okno aż trafiłem do punktów gdzie wcześniej go ustawiłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...