Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką byście wybrali ?

Planta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bym poczekał do 22 następnego miesiąca i kupił GTA 5 na PC

konsole nie są opłacalne jak dla mnie kupisz pada i masz to samo na PC tylko lepsza grafika itd

kiedyś to sie fajnie pykało w ps1 np ;d

Opublikowano

ja bym poczekał do 22 następnego miesiąca i kupił GTA 5 na PC

konsole nie są opłacalne jak dla mnie kupisz pada i masz to samo na PC tylko lepsza grafika itd

kiedyś to sie fajnie pykało w ps1 np ;d

Tyle, że nie każdy chce i ma pieniążki na przeznaczania na komputer.

W moim przypadku to się mija z celem, komputer jest jako tako bardzo słaby, gdy chciałem sobie zagrać na nim w GTA IV to nie było o tym mowy, ogólnie u mnie komputer nie służy do gier bo od czasu do czasu gdy czas pozwoli gram sobie w GTA SA. Konsola ma mi właśnie służyć do pogrania sobie w wolnym czasie jak i zabaw dla dzieci.

Gdyby konsole nie były opłacalne to już by dawno ich nie było bo ludzie by nie kupowali ...

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Tyle, że nie każdy chce i ma pieniążki na przeznaczania na komputer.

W moim przypadku to się mija z celem, komputer jest jako tako bardzo słaby, gdy chciałem sobie zagrać na nim w GTA IV to nie było o tym mowy, ogólnie u mnie komputer nie służy do gier bo od czasu do czasu gdy czas pozwoli gram sobie w GTA SA. Konsola ma mi właśnie służyć do pogrania sobie w wolnym czasie jak i zabaw dla dzieci.

Gdyby konsole nie były opłacalne to już by dawno ich nie było bo ludzie by nie kupowali ...

jak komputer za cene ps3/xbox + gry/premium wyjdzie ci nawet lepszy a już nie mowie o torr...

Opublikowano

jak komputer za cene ps3/xbox + gry/premium wyjdzie ci nawet lepszy a już nie mowie o torr...

Jeśli tak mówisz to pewnie siedzisz w temacie to tak jest, cena Xboxa Slim 250Gb + GTA V to ok. 1000 zł, jeśli za 1000 zł można odpicować komputer tak aby pośmigały na nim najnowsze gry na full wymaganiach to dobrze.

Zostaje już kwestia wygody, mi akurat odpowiada konsola bo komputer mam jeden i do innych celów przeznaczony.

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

zależy od Ciebie i od Twojego rodzaju ulubionych gier ;)

Ja wcale nie wybrałbym Gta V , wolałbym składankę kilku innych gier , strochę starszych ;)

Skyrim

Prototype 2

i jakąś 3 , do wyboru ;)

Modki to dźiffki

Opublikowano

Ja bym poczekał jakoś 1-2 mies. kiedy GTA V stanieje, a one "naprawdę" szybko tanieją, np. u mnie GTA SA kiedyś kosztowało 500 zł.. a teraz? Za 100 a nawet mniej znajdziesz. Ale to już zależy jakie gry lubisz. Ja osobiście poczekałbym na GTA V. :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...