Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

google play i problem z gra

Najlepszy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce kupic sobie gre przez google play za 4 zl ale moja mama nie ma konta bankowego a tam tylko na karcie bankowej mozna kupic wiec postanowilem pobrać z neta z chomikuj mianowicie , gdy zainstalowalem wszystko ladnie asz do momętu błędu sorry , your application doesn't seem to have been purchased from google play pisze ze podobno nie jest to z google play jak zrobic zeby ta gra mi chodzila ?

Opublikowano

Kupic? Podaj nazwę gry i model telefonu. Jak instalujesz to wylacz wszystkie możliwe opcje dostępu do internetu. Może gra ma zabezpieczenie? Spróbuj z inną wersją.

Opublikowano

gra Earn to die model samsung galaxy mini 2 demo z gogle pobrane normalnie dzialalo

jak wylaczylem interne pisze You need a network connection at first run , to verify your application

Opublikowano

gra Earn to die model samsung galaxy mini 2 demo z gogle pobrane normalnie dzialalo

jak wylaczylem interne pisze You need a network connection at first run , to verify your application

Naucz się pisać, bo już mnie oczy bolą.

@Anty Warn : Wyłącz internet.

1feo74.jpg

Opublikowano

MPC nie popiera piractwa, a my nie pomagamy piratom.

Poćwicz polski.

@Anty-warn: Tak jak wskazuje opis błędu, aplikacja potrzebuje połączenia z netem aby zweryfikować czy jest oryginalna.

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...