Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[News] II fala nowych broni

Rocky.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewni jesteście,że lsat-em ściągniecie sniperów na dalekie odległości tak od 150+ ?

Czo ten Tiger snajperów chcesz medykiem ściągać?

Tóżto kpiny jakieś :D

Moja rada dla Cb, masz zapewne lvl na zwykłym bf, żeby móc potem przetestować tę broń za creditsy, poczekaj aż wyjdzie i sam sprawdź, bo do tego czasu staty tej broni zostaną z 10 razy zmienione.

Btw na jakiej wersji przeglądarki działają Wam spoilery i dodawanie wiadomości?

Bo mi nagle na win7 na firefoxie zaczęły działać, wgrałem shitdowsa 8.1 i zaś mi nie działa...

436951440626370320491.png

Opublikowano

Czo ten Tiger snajperów chcesz medykiem ściągać?

Tóżto kpiny jakieś :D

Moja rada dla Cb, masz zapewne lvl na zwykłym bf, żeby móc potem przetestować tę broń za creditsy, poczekaj aż wyjdzie i sam sprawdź, bo do tego czasu staty tej broni zostaną z 10 razy zmienione.

Btw na jakiej wersji przeglądarki działają Wam spoilery i dodawanie wiadomości?

Bo mi nagle na win7 na firefoxie zaczęły działać, wgrałem shitdowsa 8.1 i zaś mi nie działa...

Ba akurat można rzec,że mój medyk to postrach na sniperów...

Gdyż zazwyczaj właśnie w większości przypadkach trafiam na samych sniperów w przeciwnym teamie i mało kto wtedy takimi sniperami się zajmuje,więc ja przejmuje pałeczkę i cisnę tych nieszczęsnych sniperów swoim medykiem ^.^.

Pytam też z ciekawości w sprawie tych nowych broni gdyż jak już zbiera się credyty na nową broń to niech to będzie dobry wybór :P

A ogólnie to wolę na chwilę obecną się podpytać niż się zawieść osobiście,a tak to wolę w razie "W" zagrać na oficjalu gdyż na PTE z chwili na następną chwilę jest co innego.

Opublikowano

Mam pytanie .

jak dołączyć do serwera PTE ?

Pte.battlefieldplay4free.com i tam pobierasz klienta od nowa i tworzysz nowe konto ;)

Obsluga taka jak w normalnym BF xD

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Mam mieszane odczucia co do m95B, niby ma sporą ilość ammo ale większy bullet drop niż m95, mniejsze dmg nie jest szybka, myślałem że recon dostanie porządną snajperkę która będzie coś warta a nie to co jng, a tak propo na zwiastunie bfp4f jest mapa chyba się zwie operation road age czy jakoś tak , link do filmu na yt od 1.03 do 1.20

ehhh.... ile ja bym dał żeby tak wyglądała ta gra :D

Opublikowano

ehhh.... ile ja bym dał żeby tak wyglądała ta gra :D

Ogólnie to na tym trailerze to i lepsze są odgłosy jak i broni tak i głosy żołnierzy mogliby by właśnie dać te głosy/mowy itp. z tego trailera to i gra by była jeszcze lepsza :P

Ps.W końcu lada chwila dadzą medykowi l86a2 już w sumie ludzie/yt zaczeli latać z tą bronią :P

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...