Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[News] II fala nowych broni

Rocky.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po paru godzinach spędzonych na PTE stwierdzam:

-MTAR-21 Gówno nie wiem jak takie coś można na 30lvl dawać, ump45 jest o wiele lepsze, (to się jeszcze może pozmieniać)

-LSAT dla medyka, to PRO gun, jeżeli został by wprowadzony do gry z takimi statami jakie ma teraz to była by to OP broń, mg36 się chowa

-A 91 Tu to już odlot, wiem po co nerfili l85, żeby teraz wprowadzić a91 które będzie OP jeszcze bardziej niż był l85 :(
Broni dia snajpera nie skomentuje nią nie grałem i nie mam zamiaru :D

Jak na razie to nie za ciekawie, zobaczymy co pozmieniają :D

Opublikowano

Po paru godzinach spędzonych na PTE stwierdzam:

-MTAR-21 Gówno nie wiem jak takie coś można na 30lvl dawać, ump45 jest o wiele lepsze, (to się jeszcze może pozmieniać)

-LSAT dla medyka, to PRO gun, jeżeli został by wprowadzony do gry z takimi statami jakie ma teraz to była by to OP broń, mg36 się chowa

-A 91 Tu to już odlot, wiem po co nerfili l85, żeby teraz wprowadzić a91 które będzie OP jeszcze bardziej niż był l85 :(

Broni dia snajpera nie skomentuje nią nie grałem i nie mam zamiaru :D

Jak na razie to nie za ciekawie, zobaczymy co pozmieniają :D

W takim razie powiadasz,że LSAT to dobra by była broń ? lepsza od l86a2 ?

Opublikowano

A ja powiem tak:

Lsat napewno przed wprowadzeniem do ofifjalnej gry będzie oszpecony ze względu na ammo .

Mtar-21 ma taki sam reload jak pdw-r. Jest doskonały do małych map, grałem ze stabilizującą i powyżej 50m trzeba po 2-3 kulki walić.

A-91 ma taki sam reload jak famas. Jest wolniejszy od famasa i jest op.

M98b ( <3 ) ma duży damage, nawet większy od m95, ma więcej ammo od m95, ma mniejszy bulletdrop i ten dźwięk <3 . Poprostu ulepszony m95

Opublikowano

więc grałem tak trochę bronią medyka i szturma i mogę powiedzieć że
assault dostał wmiarę dobrą broń lepsza od acw-r ale nadal nic nie
podskoczy l85, broń medyka wielu graczy pisze że niby opgun ale powiem że to mi na op nie wygląda,
niby ma dużo ammo ale ten recoil jest taki dziwny raz na full auto mam
więcej trafien niż pojedynczymi strzałami, dmg nie urywają dupy broń
może powiedzmy do zestawu z dobrymi dodatkami i tylko taki zastosowanie
widzę jej, m95B grałem tylko rundkę więc wiele powiedzieć nie mogę ale
jeśli będzie tak wprowadzona to powiem że nawet dobra. MIałem też
możliwość pogrania Dgl 50 i stwierdzam że jak EA mogło zrypać taką broń
ni to celne ni szybkie, rex jest niebo lepszy

b6b78815.png

Opublikowano

Heh nie skończyli dodawać ostatnich broni ale już ciepają nowymi -.- Lepiej żeby oni zrobili rework wszystkich broni od podstaw bardziej zgodny z realistyką (co najważniejsze z różną szybkostrzelnością, innym czasem zoom).

Można powiedzieć że znów boosta dostaje assualt za sprawą A91 które obecnie na T4GCompare jest dobre pod względem DMG a ma recoil naprawdę mały.

Medyk znów po dupie, LSAT (kupię bo znając życie wejdzie gdzieś w grudniu) M249SAW w ładniejszym opakowaniu (w "nerfie" M249 ma tylko dłuższy reload)

Opublikowano

MTAR do kitu, złom, nie wiem po co nawet taki szmelc dodawać, i to na 30 lvl.

LSAT za to jest bardzo dobry, nie wiem co takie ataki na ten rkm jak dla mnie jest b. dobry na różne dystanse

A-91 bardzo dobre, można się spodziewać kolejnej ,,jedynej słusznej broni''

M98 wspaniała broń, wreszcie snajpa co nie ma opadu kuli po jakże realistycznych 50 metrach

Ale zamiast znowu dodawać nowe bronie rzeczywiście by dodali nową mapę bo już nudne to się robi, od myanmara który wyszedł chyba 1,6 roku temu to samo i jedynie 3 nowe rushe w tym zje*ny dalian rush

LOL

Opublikowano

Znając życie, kiedy ludzie zaczną spamować o nowe mapki to dodadzą tryb rush do jakiejś starej mapy.

182399234_i_jak_tu_zrobic_zeby_zarobic.j - Taka logika EA

Wątpie że jeszcze będą nowe, świeże mapki.

Przydało by sie coś z bf2 <3

Opublikowano

Mam mieszane odczucia co do m95B, niby ma sporą ilość ammo ale większy bullet drop niż m95, mniejsze dmg nie jest szybka, myślałem że recon dostanie porządną snajperkę która będzie coś warta a nie to co jng, a tak propo na zwiastunie bfp4f jest mapa chyba się zwie operation road age czy jakoś tak , link do filmu na yt od 1.03 do 1.20

b6b78815.png

Opublikowano

Mam mieszane odczucia co do m95B, niby ma sporą ilość ammo ale większy bullet drop niż m95, mniejsze dmg nie jest szybka, myślałem że recon dostanie porządną snajperkę która będzie coś warta a nie to co jng, a tak propo na zwiastunie bfp4f jest mapa chyba się zwie operation road age czy jakoś tak , link do filmu na yt od 1.03 do 1.20

Tylko ten filmik jest z 4.4.2011 tak ze jak by mieli dodac to juz by dodali

Opublikowano

Tę mapę mają już gotową od dawna, tylko 2 kliknięcia, żeby ją wprowadzić, ale jak dla mnie to na niej będzie zwykła ebanina bez sensu, coś w stylu only mechanik+ew. szturm z C4.

Pewnie zrobią rush Basry albo Mashaatur i tyle, co też nie jest jakieś mega trudne.

jedyna mapka do której się przyłożyli, w sensie, że sami coś zrobili to Myanmar za którą zresztą nie przepadam, a co do broni, to dupa jak zwykle, wpieprzą słabe bronie na 30lvl, zniosą limit lvl do 35 i dołożą urwa pewnie dodatki do ubrań, albo jakieś OP bronie bez których będziesz nikim.

Tyle.

436951440626370320491.png

Opublikowano

M98b- kolos, dźwięk jest zajebisty. Z precka łatwo się gra, broń jest przyjazna dla gracza.

A-19- ładny klon famasa. Po dodaniu dobrej kolby( thunder lub stabilka) broń tylko lekko rzuca w prawo.

Mtar- nie wypowiem się, wolałem grać mp5

Lsat- op weapon. Z dodatkami predator, vipery,nemesis nie widziałem odrzutu wcale. Celne w diabli i w ogóle najlepsza broń dla medyka.

CIEKAWOSTKA

L86 został znerfiony przez zmniejszenie magazynka do 34. Ale z viperami broń ma aż 234 całego ammo, czyli ok 7 reloadow. Czyli jakby były magsy 90 naboi i 190 całego ammo, to nie robi to różnicy.

Opublikowano

Może ktoś jeszcze ocenić czy l86a2 z m145 z dalekich dystansów vs Lsat z m145 z dalekich dystansów,która broń według was będzie lepsza ?...

Opublikowano

Może ktoś jeszcze ocenić czy l86a2 z m145 z dalekich dystansów vs Lsat z m145 z dalekich dystansów,która broń według was będzie lepsza ?...

LSAT moim zdaniem lepszy bo oddaje więcej pestek na sekundę ale na dalekie odległości L86 wygodniejszy bo wolniejszy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...