Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Skórki limitowane powracają na jakiś czas do sklepów!

arronbado

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/store/sales/skorki-limitowane-czasowo

co 2 miesiące będziemy mogli kupić limitowane skórki z danych okresów i eventów:

Październik 2013
Mundo Mundo
Dyniogłowy Fiddlesticks
Katarina Kociak
Lizakowa Poppy
Zombi Ryze
Vladimir Nosferatu
FrankenTibbers Annie
Na Pewno Nie Blitzcrank
Czarująca Nidalee
Straszny Nocturne
Grudzień 2013
Śnieżna Nidalee
Świąteczny Nunu
Świąteczny Elf Teemo
Świąteczny Elf Tristana
Święty Zilean
Oddany Amumu
Gragas Mikołaj
Kog'Maw Renifer
Słodziutka Miss Fortune
Laleczka Poppy
Błazen do Orzechów
Sona Kolędnik
Luty 2014
Amumu z Vancouver
Olimpijska Anivia
Corki na Sankach
Brytyjski Fiddlesticks
Potężny Jax
Olimpijski Kassadin
Olimpijski Twitch
Veigar Curlingowiec
Czerwiec 2014
Piłkarska Akali
Blitzcrank Bramkarz
Napastnik Ezreal
Sędzia Katarina
Opublikowano

Wszystko super, ale miałem nadzieję, że jak taka okazja będzie to będzie i Zombi Brand!!!

Kupię kilka z nich, fajnie, że są rozłożone na miesiące bo wszystkich na raz pewnie nie dałbym rady kupić

GJ RIOT! <3

Opublikowano

Wszystko super, ale miałem nadzieję, że jak taka okazja będzie to będzie i Zombi Brand!!!

Kupię kilka z nich, fajnie, że są rozłożone na miesiące bo wszystkich na raz pewnie nie dałbym rady kupić

GJ RIOT! <3

zombi branda nie ma poniewaz skórki tak jak napisane jest na stronie są z eventów:

Skórki z Harrowing 2010 i 2011 - październik 2013
Skórki z Snowdown Showdown 2009 i 2010 - grudzień 2013
Skórki z Winter Games 2010 - luty 2014
Skórki z Mistrzostw Świata 2010 - czerwiec 2014

a jak wiemy brand był rok temu

Pasjonat
Opublikowano

To jest chyba najgorsza rzecz jaką riot zrobi. Przywrócić swiąteczne skiny sprzed 3 lat czy te z mundialu to sa jedne z najrzadszych skinow w grE

.

Opublikowano

Szkoda gadać wprowadzają skiny gdzie bardzo osób ma i teraz pełno ludzi będzie miało no i oczywiście cena konta i wszystko spada.

nie ma żadnego gj bo mam piłkarską akali i już teraz pełno ludzi będzie miało. Szkoda gadać report na rajot

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Szkoda gadać wprowadzają skiny gdzie bardzo osób ma i teraz pełno ludzi będzie miało no i oczywiście cena konta i wszystko spada.

nie ma żadnego gj bo mam piłkarską akali i już teraz pełno ludzi będzie miało. Szkoda gadać report na rajot

ale zauważ że dostajesz obramowanie w czasie ładowania i ikonke przywoływacza za to, ze miałeś ten skin już wcześniej więc i tak będziesz się wyróżniać

Opublikowano

ale zauważ że dostajesz obramowanie w czasie ładowania i ikonke przywoływacza za to, ze miałeś ten skin już wcześniej więc i tak będziesz się wyróżniać

dodaj jeszcze zwrot RP, który dostanie.

A co do skinów, to fajnie riot zrobił. Ci którzy nie mają, mogą kupić, a ci którzy mają nie będą pokrzywdzeni.

Opublikowano

Trochę niszczą kotka katarine bo byla dość unikatowa, ale z 2 strony się ciesze bo sam ją chciałem.

Opublikowano

Trochę niszczą kotka katarine bo byla dość unikatowa, ale z 2 strony się ciesze bo sam ją chciałem.

Taa, tylko tracą wartość na tym, i najbardziej mnie ciekawi CENA CENA CENA, bo nie chcę mi się wierzyć ze za 975 będą sprzedawać

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Taa, tylko tracą wartość na tym, i najbardziej mnie ciekawi CENA CENA CENA, bo nie chcę mi się wierzyć ze za 975 będą sprzedawać

Cena bedzie taka sama jak kiedys. Zreszta taka sama sytuacja miala miejsce prawie rok temu na swieta.

btw. Calkiem mozliwe, ze beda 50% taniej :P

Opublikowano

a skin "Błazen do Orzechów" do kogo jest?

Shaco

@Top Swoją drogą niektóre skiny fajne, na pewno striker ez must have :D

E6c9g1v.gif

Opublikowano
2jvx.png
To kupuje chociaż niektóre możliwe że wypadną np. ten Ice Toboggan Corki bo nie chce wydawać nie wiadomo ile kasy na grę, ale pomysł dla mnie zajebisty bo gdy zacząłem grać w lola to tych skinów kupić już się nie dało :/
@@ EDIT
Ceny brałem stąd jakby ktoś chciał wiedzieć

graphic.png

Opublikowano

To jest chyba najgorsza rzecz jaką riot zrobi. Przywrócić swiąteczne skiny sprzed 3 lat czy te z mundialu to sa jedne z najrzadszych skinow w grE

jak chcesz miec rzadkie skiny to sobie jebnij pax tfa

Moim zdaniem bardzo fajnie, bo ktos kto nie gral np w 2010 moze kupic sobie jakiegos fajnego skina, ja niestety gram od 2011 i nie mialem mozliwosci kupic pumpinhead fiddle ale teraz sie to zmieni <3

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...