Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Skórki limitowane powracają na jakiś czas do sklepów!

arronbado

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem narzekań ludzi "Kiedyś to było coś, posiadać taki skin, teraz każdy go będzie miał". Dla przypomnienia, ilekroć grałem, to nie widziałem nikogo kto miałby skin z wyprzedaży która miała miejsce rok, bądź 2 lata temu. Dobrze pamiętam że nie widziałem jeszcze by ktoś grał Yellow Jacket Shen'em, czy też Mundoverse. Na początku będzie można spotkać te skiny, później ludzie zaczną grać innymi championami i zapomną w ogóle że mają takie skiny. Nie ma co płakać jak i tak później wszyscy zapomną.

Opublikowano

z jednej strony się cieszę, że Riot zrobił coś takiego bo sam gram od kwietnia i nie mam tych skinów i chciałbym mieć wiele z nich ale z drugiej strony to szkoda, że robią coś takiego bo te skiny są naprawdę rzadko spotykane i są takimi '' legendami w lolu'' i chciałbym żeby tak zostało.

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Szkoda gadać wprowadzają skiny gdzie bardzo osób ma i teraz pełno ludzi będzie miało no i oczywiście cena konta i wszystko spada.

nie ma żadnego gj bo mam piłkarską akali i już teraz pełno ludzi będzie miało. Szkoda gadać report na rajot

Spadek cen kont Riot nie obchodzi bo oni ZAKAZALI SPRZEDAŻY KONT.

Jeżeli skina miałeś wcześniej to dostaniesz specjalną obramówkę żebyś się mógł chwalić jak gimby.

Pasjonat
Opublikowano

Szkoda że corki bedzie taki drogi :(

No cóż , lepiej kupić więcej tych skinów niż 1 drogi :)

Bo tyle kosztował gdy był dostępny, zresztą tak jak wszystkie. Wszystkie są w oryginalnych cenach.

.

Opublikowano

Szkoda gadać wprowadzają skiny gdzie bardzo osób ma i teraz pełno ludzi będzie miało no i oczywiście cena konta i wszystko spada.

nie ma żadnego gj bo mam piłkarską akali i już teraz pełno ludzi będzie miało. Szkoda gadać report na rajot

po 1 dostaniesz zwrot rp .. za tyle ile kupiłeś .. obramowanie i ikonke.. a ci którzy kupili teraz nie mają tego.. więc nie wiem co tutaj jest złego.

a nawet pisali że legendarne skórki pojawiają sie raz na kilka tyś.. gier czyli wcale.

Ja czekam na twisted fate z podziemi do halloween :-)

14 lat  

Opublikowano

Pomysł ogółem nie jest zły, ale nie podoba mi się, że te skiny zostaną zmienione na legacy.. Wolałbym, żeby pozostały chociaz limited, jak już chcą je bardziej rozpowszechnić..

Jak zwykle Riot łasy na kasę.. Biorą stare skiny, zgarną fortunę (kilkukrotnie), a płacić za nową robotę grafikom nie muszą. GJ pomysłu, bg ogólnie, chciwość nie zna granic.

To nie chciwość, tylko marketing.

Opublikowano

Masz racje, marketing często bywa, ale NIE MUSI być krzywdzący.. Szczerze, nie jestem aktualnie posiadaczem jakiegokolwiek skina limitowanego, ale szczerze szkoda mi tych ludzi.

Oni, gdy te pare lat temu kupowali dane skiny - byli zapewnieni, ze ich skiny już NIGDY nie będą dostępne w sprzedaży. I co z tego, że dostaną jakieś nędzne RP, jakiś śmieszny obrazek, i jakiś mały odblask w ekranie ładowania. Chodzi o to, że jeszcze niedawno taki gracz u każdego budził respekt za swój staż w grze, a nawet dziwił swoją obecnością (bo wiadomo, że wielu graczy przez te lata zrezygnowało z gry). Teraz już tak nie będzie. Niestety. Źle się dzieje z tą grą, oj źle..

Sam piszesz że widok takiego skina wywołuje zdziwienie, bo dużo osób które je posiadają skończyło grę. Chyba lepiej jak pojawią się znów przez krótki okres czasu, niż żeby całkowicie odeszły w niepamięć?

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Ale jest jedna sprawa. Czy ktoś Was zmusza do kupowania tych skinów? Ja gram od 2, 5 roku w LoL'a i pomimo tego, że grałam dość długo to nie kupiłam niektórych skinów, które teraz chcę, bo wtedy w głowie miałam kupowanie postaci, bo byłam nowym graczem. Pomimo tego, że będą teraz dostępne te skiny kilka dni, czy tygodni to nic nie zmieni. Tak czy siak będą rzadko spotykane, bo społeczeństwo League of Legends bardzo się rozrasta..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...