Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co myślicie o tych parametrach komputera

qwe123321qwe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sorki znaczy sie źle zadałem wgl pytanie powinno byc o karcie graficznej i do tego wyslałem złe , narazie mam zintegrowana poniewaz nie mam jeszcze monitora z HDMI

Karta da radę z najnowszymi produkcjami nie masz się o co martwić. Sądząc po karcie i tym że masz 64 bitowy system sądzę że masz procesor i3/5/7 i ponad 4 GB RAM. Jak masz zasilacz 400W minimum to osiągniesz zadowalającą wydajność

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

tak mam i5,4gb ramu a co zasilacza nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze ponad 400W

Zadbaj o dobre odprowadzanie ciepła i puki co żadna gra nie sprawi Ci problemów. :) Nie ma co dodać.

Opublikowano

" odprowadzanie ciepła" chodzi ci o to żeby komputer był zbyt rozgrzany ? mam chyba 2 wiatraki , jeden chłodzący z tego co pamietam i duzo wywietrzników tyle że bedzie go trzeba czesto czyscic mysle ze tak co miesiąc ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To co masz wystarczy spokojnie. Z tym czyszczeniem zleży w jaki sposób powietrze przepływa przez obudowę. Niektóre PC są tak skonstruowane, że nie zbierają kurzu. :)

Opublikowano

cichy, nie gadaj glupot.

nie ma obudów/pc które nie zbierają kurzu, każdy pc trzeba czyscic i sprzątać z kurzu!

poza tym "puki" + KidMod Single Player ... facepalm.

hohohehehohohihihehehohohuhu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...