Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

karta graficzna sterowniki problem

jakub99941

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc psuja mi sie cos sterowniki jakis blad pod czas aktualizacji ich wyskakuje, musialbym zrobic reinstall ale sie boje ze sie cos zepsuje na xp zmienila mi sie rozdzielczosc a potem tylko format bo sie cos popsulo mam win7 czy to bezpieczne? męczy mnie to a chcialbym usunac i od nowa zainstalowac gorzej jak sie nie zainstaluja jak wszystko usune

Opublikowano

Cała operacja lajtowo. Usuwasz stare sterowniki oczywiście najprawdopodobniej w trakcje odinstalowywania rozdzielczość zostanie ustawiona na minimalną i wyłączy się Windows Areo. Po pomyślnym odinstalowaniu resetujesz komputer i instalujesz świeże sterowniki. Wszystko wróci do normy.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

ale mam na tej rozdzielczosci zainstalowac? czy jak usune to zmienic

troche sie boje na xp zrobilem i czarny ekran jak cos windowsa 7 mam na plycie ale nie chce formatowac

Opublikowano

Po prostu wchodzisz w Panel sterownia - Dodaj lub usuń program, a następnie szukasz sterowników i usuwasz. W trakcje usuwania lub po, rozdzielczość zmieni się sama z racji tego że ekran w tej chwili nie będzie miał sterowników. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

chyba zaryzykuje jesli sie uda to przynajmniej bede wiedzial ze jest ok, bo chce grac w bf4 a potrzeba sterownikow bo tak na ultra pograc nie moge ani na innej tnie w cholere

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...