Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ravians.pl [EASY]

Ravians

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aha drop całkiem spoko

a na zbroje na max lvl ile ulepek trzeba?.

Na zbroje drugą po stalce czyli Stal > Zbroja z nieb. stali > Zbroja wolności trzeba kolejno 5/4/3/1 pereł Biała/Niebieska/Krwawa i Szmaragdowa(ta zielona).

Na ostatnią zbroje na 180 lvl potrzeba innych ulepszaczy niż tam pokazałem. Aczkolwiek klejnotów trzeba 5. To są te obok perły :)

Opublikowano

Zagrałbym ale na pewno będą faworyzowac ludzi z gildii harnasia i kirito zapomnialem jak sie tam nazywali ;p

I tu się mylisz :)

Nie będzie żadnej faworyzacji, poza tym będziemy mieli sprawdzane logi codziennie.

O to się nie musicie martwić że będą jakiekolwiek faworyzacje na serwerze.

Zawsze byliśmy przeciwni faworyzacji i wolimy uczciwą grę.

By gracze sami na coś zapracowali, a nie dostali coś od kogoś z Administracji.

Pozdrawiam Kirito.

Specjalista
Opublikowano

Bs-a można używać ?? :P

Dla użytkowników którzy chcą zagrać na serwerze :

Administracja ustaliła że BS będzie dozwolony tylko w pewnym stopniu.
Będzie zabronione ustawiania 1 lvli przy handlarce by bonowały itemy oraz będą sprawdzać ludzi którzy AFczą przy handlarce.
Wszelkie pytania możesz kierować na ich forum.
Pytania można zadawać na ich forum na które można wejść przez stronę główną klikając zakładkę Forum.
Strona to www.ravians.com.pl

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Dosyć ciekawy easy, więc zawitam tylko takie pytanie jak z petami only is i event czy też jest inny drop?

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Na 1 pytanie odpowiadałem, kwestia 2dni przy monotonnym graniu.

Bronie na 75 chcemy by były "unikalne" i dlatego będą one dostepne tylko z DT/WW :)

Start w ten weekend prawdopodobnie.

-----

Jutro do prezentacji zostanie dodane info o nowym biologu, systemie run i innych nowosciach oraz zostanie dodany system ulepszania broni dla sury oraz wyglad fryzur. Jeżeli coś dojdzie - dodamy. Również uzupełnimy mapy w ssy z dungeonów oraz dodam drop z paru bosów i metinów które spotkacie na serwerze. :)

Ja rozumiem, że mogą być jakies posty że sciagnales z jakiejś prezki , ale graczy ciekawią nowe sety oryginalne pomysly na dungeony. Trudno zrobić sety i dangeony to wiem, ale poświęcić trochę czasu na rozwój serwera to pewna satysfakcja. Gdy ludziom się spodobają to będziecie mieli poczucie dumy, ale nie wiem czy sety stary i dobrze nam znane przyciagaja ludzi. To odemnie na tyle . Powodzenia:)

Opublikowano

Podaj chociaż przybliżoną datę startu, bo nie znalazłem takowej w samej prezentacji.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Dosyć ciekawy easy, więc zawitam tylko takie pytanie jak z petami only is i event czy też jest inny drop?

Prawdopodobnie jeden Pet bedzie dostepny na start, reszta z IS/Konkursów/Oxów itp... jeszcze zobaczymy.

Podaj chociaż przybliżoną datę startu, bo nie znalazłem takowej w samej prezentacji.

W ten weekend postaramy się wam udostepnić serwer do gry :)

Dobra, oficjalny start 12.10.2013 godzina 12! :) Czekajcie, bo warto :-)

Opublikowano

Strona: ravians.com.pl

TS3: game.atar ius.pl (bez spacji)

Startujemy punkt 12 jutrzejszego(sobotniego) dnia! :)

Zapraszamy na TS3, od jutra udostepnimy wam forum na silniku IP.B!

Wyczekujcie nas, warto!

PS.

Szukamy youtuberów na serwer, aktualnie forma płatności to smocze monety, ale jezeli seria na waszych kanałach bedzie owocować i bedzie warta zapłaty w PLN, to nie bedziemy się wachać... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...