Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

.:.Zapowiedz.:.Hardcore 69.:. Start BETA 12.10.2013. Oficjalny Start 19.10.2013.:. Poprzednia Zapowiedz Zamknieta. Rekrutacja Otwarta. Pisac Podania.

EFCEBE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest problem Jok3r. :D

Nigdy na tym serwerze nie grałem a mam bana. Powód: "Admin ma zawsze racje".

Nice. :-)

Zgaduje ze sprawka fusha xD..

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

-Nick z Gry: maks6666

-Obeznanie Komend: 9/10

-Obowiazkowy TS.3/Skype:posiadam lecz mikrofon mi sie popsuł

-Czas jaki poswiecic mozesz na Server: codziennie po pare godzin

-Cos o Sobie: Jestem bardzo ambitny,dążę do celu po trupach.

Nie jestem dzieckiem które rozdaje itemy,ogarniam ortografie

i uwielbiam tryb rozgrywki Hardocre

-Co mozesz zaoferowac Serverowi: Prace,Ambicje,Czas na szukanie Cheaterów,Bugerów i innych.

Poświęcenie na rzecz serwera.

Moim zdaniem serwer ma wielkie Ambicje i będzie mógł zostać tak wielkim serwerem jak MyHard czy MCHC wystarczy chcieć to zrobić jestem gotów zostać Administratorem lub moderatorem na mojej warcie nie będzie żadnego Cheatera i Bugera.

Brak Sygnaturki YEAH

Opublikowano

Administracja gowno, serwer gowno... nie polecam ;-) administracja crysisa straszy, ze mu serwer rozwala... jprld... chcecie wojny? Zobaczymy czy wasze gowno wystartuje, zadbam o to aby nie i tez inne wplywowe osoby ktore po prostu wkurwiacie... joker Ty mnie znasz ;-) kiedys mi o maszyne stekales bo kasy nie ma... teraz nie pamietasz bo mam nowe konto na mpc ale zobaczymy czy serwer ruszy... oj zobaczymy ;-) ovh off wiec jak nie macie z tamtad to zainwestujcie sporo w maszyne a reklame u zycza za 40zl dzien sb odpuscie, lepiej dla was.

Opublikowano

Administracja gowno, serwer gowno... nie polecam ;-) administracja crysisa straszy, ze mu serwer rozwala... jprld... chcecie wojny? Zobaczymy czy wasze gowno wystartuje, zadbam o to aby nie i tez inne wplywowe osoby ktore po prostu wkurwiacie... joker Ty mnie znasz ;-) kiedys mi o maszyne stekales bo kasy nie ma... teraz nie pamietasz bo mam nowe konto na mpc ale zobaczymy czy serwer ruszy... oj zobaczymy ;-) ovh off wiec jak nie macie z tamtad to zainwestujcie sporo w maszyne a reklame u zycza za 40zl dzien sb odpuscie, lepiej dla was.

Reklama u Zycza jest ZA DARMO przez 3 dni, gdyz ten serwer jest robiony z pasji, a nie jest korpotacja dla pieniedzy, sam Zyczu o to zadbal. Joker oraz Fush nie biora zadnej kasy od zysku, a co do Twojego "rozwalenia serwera" normalnie strach sie bac, ciekawe co Ty mozesz zrobic.. A serwer to nie byle jakie gowno, a prawdziwy przemyslany projekt.
Nie pozdrawiam.

eurodos.png

Opublikowano

mam to uznac za grozbe?. Ok uznaje. 1 ddos na nas koleszko i lecimy do prokuratury. Bo na tyle durni jestescie ze ddosujecie z ovh. Odbiora ja wam predzej niz myslicie :*

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...