Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Oferuje wykonanie plików serverowych, napisanie questów przeróżnych

.Shirek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Kronzu to nie ja mam 15latek ;./ Gimbusku. Lepiej dzieciaku do szkoły idź. @up nie nie umiem ? Ja jestem od plików i questów od reszty mam ekipę. Nie mam na co kraść bo odprowadzając podatki idą odliczenia idioci.

@Ci co korzystali z moich usług, są zadowoleni. Niektórym niestety w tym nie poszanowanym kraju to nie odpowiada ;/

quest MPC_Shirek begin
state start begin
when Shirek.chat."Zostaw Mi Like" with pc.level >= 1 begin
say_title("Shirek:")
say("Jeżeli ci pomogłem")
say("zostaw motywującego like!")

Opublikowano

@Kronzu to nie ja mam 15latek ;./ Gimbusku. Lepiej dzieciaku do szkoły idź. @up nie nie umiem ? Ja jestem od plików i questów od reszty mam ekipę. Nie mam na co kraść bo odprowadzając podatki idą odliczenia idioci.

@Ci co korzystali z moich usług, są zadowoleni. Niektórym niestety w tym nie poszanowanym kraju to nie odpowiada ;/

"Mam do zaoferowania zrobienie plików

lub danie je komuś już gotowe bez bugów. Wykonuje także oskryptowania

pod stronę. Questami też się zajmuje więc jak ktoś jest chętny proszę

pisać na moje gg dostępne pod awatarem.Zajmuje się także pythonkiem :]"

pokaż mi gdzie tutaj wspominasz o członkach teamu ?

Opublikowano

Widzę, że kłamstwo to jedyna rzecz którą potrafisz.

0LsM05U.png

Opublikowano

@Do Autora posta.

Sam kolego piszesz do mnie , żebym się nie spinał. A reprezentujesz margines społeczny wyzywając ludzi

od Gimbusów. Czytając wypowiedzi, tego " GIMBUSA " jak ty go nazwałeś, reprezentuje on wyższy poziom intelektualny

niż Ty mając rzekomo ( Wystarczająco dużo lat ) aby podawać się za "OJCA" pisząc do innych synu.

Przykro mi to stwierdzać, ale nie znam się na Twoich umiejętnościach, ale jestem w pełni zaszokowany

że potrafisz zrobić aż tak bujne GUI nazywając je profesjonalnym ( dodając tylko jedną linię ) ,

niestety tutaj używasz gotowego renderu ( od samego początku M2 ) , nic nowego. A szkoda,

sądzę że moje zdanie tutaj wiele nie wniesie. Ale za samą kulturę osobistą osoby "OFERUJĄCEJ"

o ile można tak to nazwać, to niestety nie polecam.

Żegnam, i pozdrawiam osoby muszące czytać mojego posta, i współczuję za razem osobom korzystającym

z usług tego osobnika.

VlTRC8k.png

Tutoriale, free paczki od LA-Graphic.pl

1. Mega paczka grafik prezentacji oraz reklamy by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/1527926-mega-paczka-od-la-graphicpl-prezentacjafbsygnatury

2. Tworzenie loga do własnego serwera metin2 by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/906034-tworzymy-logo-zaawansowany/

3. Tworzenie własnego znaczku GM'a do serwera Metin2 by L&A,

http://www.mpcforum.pl/topic/907712-tworzymy-znaczek-gma/

Profesjonalne usługi graficzne:

Opublikowano

Wspólpraca z osobą taką jak ty mogła by mnie wiele kosztować ;] czytając te rzeczy które wypisują jednak się rozmyśliłem.

Żegnam Oźęble.

Opublikowano

Nie polecam ! :) Szkoda czasu i pieniędzy dla tego człowieka. ;) Kłamstwa, brak kultury + nie dokładność :)

< Szanuj wszystkich bez względu na wiek >

Opublikowano

Witam,

otóż otrzymuje tutaj dużo raportów, że autor tego tematu jest po prostu zwyczajnym 'złodziejem'.

Jeżeli chcecie, by któryś z moderatorów zareagował to dobrze by było, gdybyście przedstawili jakieś dowody.

Opublikowano

@ up, nie musisz reagować, każdy osobnik który będzie czytać owy post sam sobie odpuści,

ja nie korzystałem więc nie wiem, ale wnioskując po jego zachowaniu można wyczytać wiele.

A nawet jakoś ukarać Go za stosowanie obelg wobec ludzi młodszych.

VlTRC8k.png

Tutoriale, free paczki od LA-Graphic.pl

1. Mega paczka grafik prezentacji oraz reklamy by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/1527926-mega-paczka-od-la-graphicpl-prezentacjafbsygnatury

2. Tworzenie loga do własnego serwera metin2 by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/906034-tworzymy-logo-zaawansowany/

3. Tworzenie własnego znaczku GM'a do serwera Metin2 by L&A,

http://www.mpcforum.pl/topic/907712-tworzymy-znaczek-gma/

Profesjonalne usługi graficzne:

Opublikowano

Ja tam nie wierze, że on nagle miał tyle zleceń. Sam mam studio które się zajmuje tego typu zleceniami i nie ma ich aż tak dużo.

Zastanawia mnie też jedno, a mianowicie czemu wszyscy kupują u osoby niepełnoletniej, z stalinem w avatarze, pokazującym nieswoje prace i człowiekiem bez kultury.

Wiedziałem od początku, że to złodziej do tego obraża Polskę. Moja wypowiedź na temat tej osoby w temacie który do tego służy została nagrodzona warnem za spam? W wypowiedzi napisałem co o nim sądzę i zadałem pytanie co do jego oferty, więc w czym był problem? - Tego nie wiem...

Wiem natomiast jedno, że Shirek dostał lajka do Majstica (czy jak mu tam...), a ja wyłapałem warna, może jakieś powiązania? - Tego nie wiem, pozostawiam wam tą kwestie do rozstrzygnięcia (Pomijam fakt, że Majstick pojawił się nagle znikąd i popełniał wiele błędów ostatnio). Moim skromnym zdaniem zasłużył na urlop.

Shirek jest tak, że "robisz" wszystko sam, bo nikt by z taką osobą jak ty nie współpracował. Prawda jest taka, że nie robisz nic, bo nie umiesz. Praca która tu wstawiłeś została wykonana przez inną osobę (Pomijam już to, że wygląda kiepsko i pewnie nawet nie wiesz od czego był ten gruby pasek).

Dzisiaj wyszły na wierzch brudy... Nie dość, że kradniesz czyjąś prace to jeszcze pieniądze klientów? Wgl. radziecka świnio jak ty ich traktujesz? Klient ma zawsze racje - złota zasada mojego studia.

Polecam zamknąć moderacji temat tego złodzieja, który wyłudza pieniądze. Jeżeli nie pod zarzutem dowodów, to profilaktycznie.

linki poza mpc

Opublikowano

@Up.Zlodzieja? Połowa komów to są multi konta .. A jak się wam nie podoba to żegnam. Osobą, którym robiłem wiedzą, że warto ufać.

@Nuke te twoje studio nawet 1 dedyka nie miało. Więc gówno wiesz o metinie.

quest MPC_Shirek begin
state start begin

Opublikowano

@Up.Zlodzieja? Połowa komów to są multi konta .. A jak się wam nie podoba to żegnam. Osobą, którym robiłem wiedzą, że warto ufać.

@Nuke te twoje studio nawet 1 dedyka nie miało. Więc gówno wiesz o metinie.

Nie widzę, by to były multikonta, ip są inne.

Opublikowano

Sam bylem zaciekawiony zrobieniem paru rzeczy, lecz czytajac komentarze ktore mowia same za siebie to zrezygnowalem.

Po 2 autor tematu wrzucil pliki serverowe BlueLine, pisalem 2 razy z pytaniem czy sa jakies bugi cytujac odpowiedzi uzytkownika raz napisalem, ze za wczesnie refreshuje tematy to mi odpisal ze to nie prawda. A odpowiedzi na temat bugow nie dostalem. To mnie podwojnie zniechecilo.

Po 3 wypowiedzi w stosunku do innych uzytkownikow.

Nie ma sensu z takim czlowiekiem wspolpracowac.

1386175744-U112610.png
Opublikowano

< Szanuj wszystkich bez względu na wiek >

Opublikowano

@Up.Wstawiłeś to by się ośmieszyć ? Tu nic ciekawego nikt nie znajdzie. A tu już widać współprace między tymi osobnikami. Każdy post sobie lajkują. Powiem tak " Miej wyjebany, a będzie ci dane" i tyle w temacie.

quest MPC_Shirek begin
state start begin

Opublikowano

@Up.Wstawiłeś to by się ośmieszyć ? Tu nic ciekawego nikt nie znajdzie. A tu już widać współprace między tymi osobnikami. Każdy post sobie lajkują. Powiem tak " Miej wyjebany, a będzie ci dane" i tyle w temacie.

Tak kiedyś powiedział pewien facet, niestety do niczego w życiu nie doszedł.

0LsM05U.png

Opublikowano

Tak kiedyś powiedział pewien facet, niestety do niczego w życiu nie doszedł.

Niestety Metin2 to nie całe życie by marnować się na darmo :]

quest MPC_Shirek begin
state start begin

Opublikowano

coś mi się tak wydaje że dużo mówisz a w prawdzie mało umiesz ale nie znam Cie a to tylko moja opinia po tym co widzę :D jedynie dojebie się do okna petów napisałeś że robisz 'profesjonalne' okna petów itd. itd. jak to przykładowe jest 'profesjonalne' to ja jestem ksiądz xD to już moje przypomina takie bardziej 'profesjonalne' jeśli wgl można to tak nazwać bo jakiś miszczu nie jestem :P

49906558275399838645.jpg

jak chcesz to se zobacz bo te Twoje to żenada co pokazałeś, to umie zrobić każdy kto coś umie z podstawową wiedzą w pythonie, zresztą te moje okno tak samo podstawy tylko znam xD pokaż te swoje 'profesjonalne' umiejętności bo pisać każdy umie :]

Opublikowano

Napisz na GG dostaniesz okna petów. To jest przykładowe, nie napisałem, że pokaże przykładowe profesjonalne..

Po 2. Ja piszę questy i robię pliki nie bawię się w inne klocki. Od tego ma się ludzi wtajemniczonych ;]

quest MPC_Shirek begin
state start begin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...