Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę grać na full detalach

anloko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dopiero co kupilem kompa z karta graficzna geforce gt 610 2gb i 8 gb rami z resta macie link do tego kompahttp://allegro.pl/amd-fx-4100-8gb-ram-gt610-2gb-750gb-monitor-22-i3504420419.html

i gdy wlaczam full detale po prostu nie da sie grac co raczej przy takim kompie gra powinna szmigac jak ta lala prosze o szybka odpowiedz .

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

Moze posiadasz karte zintegrowana ktora jest 2gb ale strasznie wolna,tak jak w moim przypadku, gdy dam Automatyczne ustawienia grafiki,ustawia wszystko na max ale fpsow mam 8-10

Najlepiej dokupic karte graficzna 1gb ale SZYBKĄ

Offtopic.

Mam podobny komp tylko 4gb ramu ;)

71436685879740346019.png

Opublikowano

Coś masz ze sterownikami grafiki, karta wcale nie musi mieć tyle ram by grać na max. Mam w laptopie 512 MB i w full HD działa płynnie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

U mnie to samo. Kupuję nową kartę graficzną i dokupuję ram w styczniu, zobaczymy czy w tym tkwi problem :) Bo również muli i muszę grać na automatycznej grafice, przy czym mam potworny ból dupy, bo Aion ma taką piękną grafikę :(

bez%C2%A0tytulu.jpg
Ora o namaeru na yo.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...