Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poprawa] Kostiumy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam questa na kostiumy z plików terenzo. Quest działa, ale mi zależy żeby go lekko poprawić. Kostium nakłada się normalnie ale żeby go zdjąć trzeba kliknąć quest po lewej stronie {zdejmni kostium} albo {zdejmi fruzyre}, a ja bym chciał zeby można go było normalnie sciągąc klikajać. Proszę o pomoc, to jest dla mnie bardzo ważne :)

http://wklej.to/IbfDo

Edit: Dodam jeszcze, że mam system od terenza a moze są inne systemy kostiumów ?

Opublikowano

lub jak np. jestes gm i masz zalozony kostium (questem) i wpiszesz komende /ip to ci skakuje itemy z wszystkich slotow ale kostium i fryzura pozostanie

Opublikowano

bo musisz miec diffa ze kostium sie zaklada na slot w eq a nie questem

Ten dif był by dobry może. Masz jakiegoś linka albo jakiegoś tuta ?

Edit: Dodam jeszcze, że mam system od terenza a moze są tuty jak zrobić inny sytem aby działał tak jak należy ?

Opublikowano

watus mylisz się.. Hm tego questa od Terenza trzeba edytować i w queście zmienić jedną funkcję, na moim serwie jest tak jak chce autor tematu, u mnie jest tylko 1 raz wyświetlony quest po zalogowaniu postaci na serwer a potem nie ma, tak jak u terenzo jest za każdym razem jak się nie mylę kiedy założy się kostium? Ale mniejsza z tym i żadnego powtarzam to do wszystkich czytających temat że NIE POTRZEBA ŻADNEGO DIFFA, hm i u mnie nawet nie potrzeba wolnego miejsca by się ściągnął kostium bo wyleci jako drop na ziemię :p

@autor hm raczej wydaje mi się że nie pomogą Ci oni bo z tego co widzę tutaj to masakra i beka z pseudo techników mam :3

Jak będę miał działającego laptopa to mogę w sumie pomóc czyli tak dopiero za 5 dni :c a nie pamiętam na pamięć co trzeba było zmienić, wiem że questa i w kliencie linijki pewne :p

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

watus mylisz się.. Hm tego questa od Terenza trzeba edytować i w queście zmienić jedną funkcję, na moim serwie jest tak jak chce autor tematu, u mnie jest tylko 1 raz wyświetlony quest po zalogowaniu postaci na serwer a potem nie ma, tak jak u terenzo jest za każdym razem jak się nie mylę kiedy założy się kostium? Ale mniejsza z tym i żadnego powtarzam to do wszystkich czytających temat że NIE POTRZEBA ŻADNEGO DIFFA, hm i u mnie nawet nie potrzeba wolnego miejsca by się ściągnął kostium bo wyleci jako drop na ziemię :P

@autor hm raczej wydaje mi się że nie pomogą Ci oni bo z tego co widzę tutaj to masakra i beka z pseudo techników mam :3

Jak będę miał działającego laptopa to mogę w sumie pomóc czyli tak dopiero za 5 dni :c a nie pamiętam na pamięć co trzeba było zmienić, wiem że questa i w kliencie linijki pewne :P

Pozdrawiam.

No to licze na Ciebie :) Za 5 dni się przypomne na priv :D

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...