Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Reklama, VPS] MedievalWars

AlpenPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mały błąd w odznaczeniach
odznaczenie rabuś i grabieżca są zmienione i rabuś liczy zrabowane wioski a grabieżca zrabowane surki
tak więc wychodzi że zrabowałem juz 10k wioch ;p

Opublikowano

Po 1

Strasznie zabugowany - mur mi się z 20 wyburzył w 1s, 4 szlachciców mi zniknęło?!

Po 2

Wioski barbarzyńskie atakują? I to w przeciwieństwie do plemion nie kilka tylko kilka setek...

Naprawdę - postawiłeś serwer dobrze zapowiadający się z wyglądu, ale strasznie zabugowany... Popraw - ten serwer ma Bardzo duże szanse na rozwinięcie się...

Opublikowano

kolejny błąd
jak się zaatakuje deffem barbe to wojsko zginie gdzie w barbie nie było woja

znaczy to chodzi o same łuki

i też mały bląd w opisaniu rapków jest bo w ostatnim rapku z przejmowania wyskakuje Mosche (0001) wspomaga wioska barbarzyńska.

a powinno byc podbija zamiast wspomaga

*up Godło osobiste nie działa

Opublikowano

Szczerze, to nawet nie wiem. Dostałem go od znajomego, ponad pół roku temu. Odpaliłem go dopiero teraz, bo wcześniej nie miałem maszynki :).

Opublikowano

Słaby serwer ;/

Nie polecam , chyba ze lubicie rozwijać wioski barbarzyńskie tylko , bo nic innego się tam nie dzieje.

Pozatym wygląd odstrasza i daje po oczach strasznie , tak samo z rozbudową wiosek mogło by być napisane rozbuduj budynek , a w tym wypadku są plusy w które trzeba klikać , a których mogą nie zauważyć gracze niektórzy , bo ta jasna grafika daje w oczy.

Brak masowej rekrutacji.

Nie działa wiele przeglądów , brak spolszczenia.

4szlachty nie podbijają wsi... zresztą kto by myślał że kiedyś będę używał opery do zrobienia synchro na wioskę barbarzyńską :(

Porażka...

Opublikowano

Dlaczego nie da się założyć konta? Po kliknięciu zarejestruj, zielone tło zmienia się w szare, a mimo wszystko konto w dalszym ciągu nie jest założone. Na maila również nic mi nie przychodzi.

Opublikowano

Bo mail nie przychodzi!

Weź kliknij myszką na zarejestruj i poczekaj chwile , musi ci się wyświetlić zielony pasek "You accounts are sucsessfuly created" czy jakoś tak :)

I wtedy wpisujesz swoje dane po prawej w login i klikasz myszką na "Login" potem wybierasz świat... a jak ci się nie wyświetla nic to masz za słaby internet :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

No fajne brakowało działających plemion :D Ale jak wyskakuje błąd to po hiszpańsku albo jakiś inny język wyskakuje ...

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Opublikowano

Wyskakują teksty w innym języku ale jeżeli chodzi o całośc to na prawdę polecam.

Zostanę sponsorem. Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dofinansowania projektu a okaże się on ciekawy jestem w stanie zasponsorować część lub jego całość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...