Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mój "System Operacyjny"][Laytoo][Wersja ALPHA-DARMOWA]

Laytoo

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Bo to jest "Niby system" to jest taki system w systemie. a przeglądarka pokazuje tylko stronę bo to wersja 0.1

Ta odpowiedź ma się nijak do postawionego pytania. Poza tym ten program jest bezsensu.

Opublikowano

Ta odpowiedź ma się nijak do postawionego pytania. Poza tym ten program jest bezsensu.

No to kurwa za co mam się wziąść? Co nie zrobię to źle -,-

Opublikowano

Dlatego za nic się nie bierz bo robisz kupe.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

za słownik najlepiej

@down

w całym temacie jest więcej błędów twoich niż możliwości tego 'czegoś' co zrobiłeś

Opublikowano

za słownik najlepiej

Pier*** się, jedno słowo źle napisałem, a ty do mnie już jak bym z 15 błędów zrobił.

Boże, jak te mpcforum schodzi na psy.. -.-

Weteran
Opublikowano

Musisz albo mieć pomysł, albo potrafić programować. Skoro pomysłów nie masz, to naucz się programować, lecz do tego jest potrzebna inteligencja.

Opublikowano

Musisz albo mieć pomysł, albo potrafić programować. Skoro pomysłów nie masz, to naucz się programować, lecz do tego jest potrzebna inteligencja.

Ale ja nie chce robić gier na razie , ani programów, chcę połączyć moje kilka gier w jeden dobry program ;x a to miał być test czy wszystko działa, a ja tu mam hejty że grafika do dupy.. 0_0

Opublikowano

Jebłem, leże i nie wstaje hahahahahah, co to kur-a jest?!?!?!? Rozjebał mnie ten temat "system" kurwa ahahahhahaha...

Potem "zabijacz czasu" hahahahahaaaaahahahahahaahah kurwa hahahhahah

Opublikowano

Miałem się nie wypowiadać ale już nie mogę -,-.

Panowie, ile wy macie lat? Ja rozumiem że można dawać negatywne komentarze i że na dobrych komentarzach człowiek sie nie nauczy pisać / skryptować ale bez przesady.

Wasze zachowanie jest skandaliczne wobec typa, nie znam go i nie wiem co odwalił ale malo mnie to obchodzi.

Pamiętajcie że jaki kol-wiek napisany post przez was na tym forum robi ślady które w przyszłości mogą być wykorzystane wobec was.

Co od tego skryptu, wygląda słabo oraz nie ma przyszłości. Samemu microsoftowi nie dorównasz.

Po co wypuszczasz na rynek produkt który jest nie skończony? Czy Rock-Star-Games wydalo GTA 5 jak byla w połowie drogi? Nie.

Dopracowali ją do prawie że końca i tylko 1 bug został odnaleziony przez graczy...

Panie nie daje się czegoś co jest nie skończone, ten projekt nie ma wgl. sensu, i radził bym wziąść się za coś innego.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...