Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytania] Co powinien robić dobry expbot oraz bot na proffke ?

P0trAfi3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż zaczynam " bawić " się w autoIT, i chce zrobić jeden wielofunkcyjny program/bot'a, i tu pytanie do was, co powinien robić/posiadać taki bot:

a) bot na proffke ( sugieruje sie tym, iż chodzi o bicie za minilandem lub strączki/groszki )

B)exp bot, używać skille, odpoczynek, spam spacją itd ( wpadłem na pomysł by użyć ImageSearch.au3, aby atakować wybrane moby, a nie bezsensowny spam spacją, ew. klikanie 1/2/3 jako skille, jednak nie jestem pewien co do tego )

c) może pomysł na jakiś inny bot związany z nostale ?

oraz dodaje ss z versji "beta" 1.0 co mi narazie przyszło do głowy ;)

troche opisu co do tego ss

atakujemy sami/z towarzyszem, chodzi oto czy sami, czy z np bob/tom/ lub zwierze np żółw, bo widziałem, że ktoś już takiego szukał

co/gdzie atakować da się domyślić

zbierać loot - opcja do wyboru, tylko przy opcji bicia za minilandem, bo nwm co innego tam dodać, skilli szkoda na te moby,

czym atakować wiadomo 1 bron lub 2, jak kto woli

ile strączków w planach ma to polegać, że bd zapisywany ruch myszki wraz z kliknięciem na 3/4 lub 5 strączków,

no i pisać co dodać, co wywalić / później dodam jakąś grafike itd

Zapraszam do pisania komentarzy, opinii, ew. zignorowanie pomusłu/pisząc, że się nie uda i inne takie

Pozdrawiam

post-296497-0-17086900-1381350226.png

Opublikowano

Nie gwarantuje, że uda mi się, ale pomyśle nad tym... ( chyba, że wystarczyłby "spam" spacją, czyli coś podobnego do minilandu, czy musiałby na konkretne moby poprzez ImageSearch.au3 )

jakieś inne propozycje *_*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...