Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] - Game disconnected: something went wrong. Ktos pomorze ?

DrycanXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , mam taki blond a pisze tak Game disconnected: something went wrong. i nie wiem co zrobić wczesniej pokazalo mi ze musze uptade sterowniki to zrobilem uptade ale teraz mam ten blond : Game disconnected: something went wrong. Pomorze ktos komputer mam bardzo dobry tylko troche net wolny 6mb/s sadze ze powino dzialac PISZE NA FONIE

graphic.png

Opublikowano

"blond", " Pomorze"

PISZE NA FONIE ... to zrozumiałbym brak polskich znaków, jednak czasem gdzieś je widać. Jakbyś napisał "blad" czy "pomoze" byłoby o wiele lepsze niż Twoje pomorze, bardziej zrozumiałe, jednak jeśli napisałeś tak, bo tak właśnie piszesz, to polecam się przerzucić na słownik... najlepiej w formie papierowej.

Jeżeli występuje błąd " something went wrong" to wystarczy nawet wpisać to w google, co automatycznie przetłumaczy Ci na "coś poszło nie tak" . Jest to tylko błąd chwilowy, czyli skoro piszesz z tym tutaj, to znaczy że nie próbowałeś później wejść jeszcze raz na serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...