Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura WP 75 lvl vs V3 Drop Moonlight(szkaty blasku) Metin2SG

bracha1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam sure WP 75 lvl i chciałbym żebyście mi podpowiedzieli co mam podciągnąć żeby ogarniać cały spot w v3 (najlepiej na pelkach) bo chce dropić szkaty blasku ksiezyca (moonlight boxes). Gram na Metin2SG

Profesja: Wp

LVL: 75

Skille:

-Ostrze M8,

- Strach M5 (1ku do M6)

- Wirek M6

- Palec M5

Ekwipunek:

-Stal +6 czysta

-krysztalowa bransa +6 2k hp

-ebo +9

-naszyjnik z nieb lez +4 1k hp

-zamkowy helm +8

-buty 1,5k hp

- lwi miecz +6 33% ( dmg podobne do fms +9 38-40%)

-lwia tarcza +9

W pełnym uzbrojeniu mam:

-577 defa

-755-787 obrazen (801-837 z konia) z ostrzem

-13,4k hp

Mam również buffa 60 lvl buffy po ok 27-29%

Czy może pomyśleć o założeniu nowej postaci do dropienia moonlight ? Podpowiedzcie coś :)

Opublikowano

Bardzo dobrze się dropi w lochu małp te skrzynki. 35 lv bodziak 20 zwierzki troche bloku i hp i dasz radę.

Na wp podkręć skille bo eq ok jest.

Opublikowano

-Stal +6 czysta Zmień na zbroję z bonami, może być na niższy lv. Szczególnie ważne jest HP i abs do pż.

-krysztalowa bransa +6 2k hp

-ebo +9

-naszyjnik z nieb lez +4 1k hp Zmień na jakiś z 2000hp.

-zamkowy helm +8 Przyda się rogowy+6/7/8/9

-buty 1,5k hp Najlepiej fenki +6/7/8/9 z bonem hp.

- lwi miecz +6 33% ( dmg podobne do fms +9 38-40%) Wymień na trutę+6 śr 30%+

-lwia tarcza +9

Czyli tradycyjne eq, ponieważ na pająki nie działa żaden szczególny bonus.

Opublikowano

Bardzo dobrze się dropi w lochu małp te skrzynki. 35 lv bodziak 20 zwierzki troche bloku i hp i dasz radę.

Na wp podkręć skille bo eq ok jest.

Tylko wcale nie tak łatwo ogarnąć ten loch ;p Mam bodziaka. Aura P, berek m8,

rib 42% kryta +3, moba +4,

smiertelka +9 1,5k hp uchylki i speeda +3

5katna +9

zelak +9

ebony +9 6% na zwierzeta

naszyjnik 1k hp

buty 1,5k hp 8% na omdlenie

srebrna bransa +6 (tu slabo wiem)

ogolnie 311 defa

826-880 ataku z aura

894-959 na koniu

i nadal nie ogarniam całego spotu ciezko ustac. Mam buffa 66 lvl buffy m8 po 37%

Opublikowano

Spróbuj podkręcić strach do G1 tak samo ochronke (Później ci się nie przyda ale do tego v3 z tym defem lepiej ja mieć puki moby nie wala przeszywki im więcej defa tym lepiej) dodaj do stalki hp lub ja sprzedaj i kup se zbroje 61 +7/8 w wbudowanym HP

Co do bodego, ja radziłbym ci mentala może takiej pompy nie ma z hita ale z tym eq na pewno wytrzyma całego spota.

Opublikowano

Czyli tradycyjne eq, ponieważ na pająki nie działa żaden szczególny bonus.

Eq które wymieniłeś będzie mnie kosztować co najmniej 200kk trochę nie realne na chwilę obecną ;/

Spróbuj podkręcić strach do G1 tak samo ochronke (Później ci się nie przyda ale do tego v3 z tym defem lepiej ja mieć puki moby nie wala przeszywki im więcej defa tym lepiej) dodaj do stalki hp lub ja sprzedaj i kup se zbroje 61 +7/8 w wbudowanym HP

Co do bodego, ja radziłbym ci mentala może takiej pompy nie ma z hita ale z tym eq na pewno wytrzyma całego spota.

Zapewne chodziło Ci o zbroje a nie ochronke. Nie mam nawet 1pkt w tego skilla więc to raczej nie realne, a nie bede 3 razy skilli cofał bo to strata kasy

Opublikowano

no mam nadzieje ze biolog skonczony bo t opodstawa kazdy + ostrza do gory daje kopa zainwetuj w tarcze z blokieem zrob w dt rogowy helm ten twoj lwi to sie do niczego nie nadaje wiec ogarnij jakas trutke a jak nie to lwi ale sr 40+ no eq z intem do odpalania ostrza nie wiem czy masz bo nic na ten temat nie piszesz, trucie by sie przydalo jeszce i cos na omdlenie, na ten event mozesz jeszce porobic jakies roski wody itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...