Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kontynuacja Death Note

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wie ktoś czy będzie kontynuacja Death Note ? Na youtube jest niby trailer, ale czy prawdziwy to nie wiem.

Jeżeli macie jakieś informacje na temat Death Note to napiszcie, a ja chętnie się z nimi zapoznam ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Szczerze? Wątpie, że zrobią kontynuacje, na to się nie zapowiada, te anime jest chyba od 2006, i najważniejsi bohaterowie umarli.. Jak już to mogą zrobić jakieś gówno, że niby jest w tym samym świecie, ale inni bohaterowie, czy coś. Ja już się dawno z tym pogodziłem, że nie znajde anime tak dobrego jak death note.

finalrender.png

Opublikowano

A jakim cudem mieliby kontynuować, skoro

Raito i L nie żyją?

Nawet jeśli to i tak zawsze z czegoś można zrobić kontynuację ;)

Ja się pytam, a Ty napadłeś na mnie jakbym był Raito, a Ty L xD

Zluzuj tylko, od tego jest ten dział ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Nawet jeśli to i tak zawsze z czegoś można zrobić kontynuację ;)

Ja się pytam, a Ty napadłeś na mnie jakbym był Raito, a Ty L xD

Zluzuj tylko, od tego jest ten dział ;)

Z czego kontynuacje?

Pojawia się kolejny geniusz, którego nawiedza shinigami Raito oraz razem walczą z niczym?

Przecież nie ma już innego detektywa, który byłby tak samo mądry jak L.

A jeśli chodzi o świat shinigami, to tam jest nudno i jak sam Ryuk powiedział - nie ma co robić.

Proszę, nie róbcie z Death Note gówna, niech zachowa swoją reputację do końca.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Tak, będzie. Autor mangi zapowiadał kontynuacje i przedstawił wstępny opis fabuły. Na anime trochę się poczeka, ponieważ jak wiadomo najpierw manga musi zostać wydana. Fabuła przedstawia dalsze losy Raito, który musi zebrać 7 smoczych kul, aby zostać wskrzeszony.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Tak, będzie. Autor mangi zapowiadał kontynuacje i przedstawił wstępny opis fabuły. Na anime trochę się poczeka, ponieważ jak wiadomo najpierw manga musi zostać wydana. Fabuła przedstawia dalsze losy Raito, który musi zebrać 7 smoczych kul, aby zostać wskrzeszony.

7 smoczych kul? Trollujesz?

finalrender.png

Opublikowano

7 smoczych kul? Trollujesz?

Pojawi się Shen Long, wypowie życzenie i gg wp.

Opublikowano

Po wskrzeszeniu dostanie Sharingana.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Po wskrzeszeniu dostanie Sharingana.

Ta a potem osiągnie rinnegana i pozna nazwę swojego Zanpaktou...

graphic.png

Opublikowano

Ta a potem osiągnie rinnegana i pozna nazwę swojego Zanpaktou...

I zostanie Dragon Slayerem.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

A tam tylko mass spoiler z bodajże 5 anime jak nie lepiej :P

@@

A tak na serio to chuj nie spoiler ;p

graphic.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Następnie jego marzeniem będzie poszukiwanie najcenniejszych składników i ukończenie OSTATECZNEGO menu~~

Po wszystkim postanowi zostać Królem Piratów wraz ze swoją załogą i razem przeżywać przygody szukając One piece <3

Opublikowano

Po wszystkim postanowi zostać Królem Piratów wraz ze swoją załogą i razem przeżywać przygody szukając One piece <3

Sielanka szybko się skończy, gdyż Death the Kid zniszczy jego statek, twierdząc że taka niesymetryczna szkarada nie ma prawa pływać po morzach ani w ogóle istnieć

s2c77Oa.png

Opublikowano

Sielanka szybko się skończy, gdyż Death the Kid zniszczy jego statek, twierdząc że taka niesymetryczna szkarada nie ma prawa pływać po morzach ani w ogóle istnieć

Na szczęście okaże się, że jest synem szatana i użyje swoich niebieskich płomieni do walki.
Opublikowano

jedyne na co można liczyć z uwagi na popularność anime to jakiś remake serii ewentualnie dodatki minimalne ale w to też wątpie

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...