Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bugowanie dropu ze smoka Metin2Pl

WskoczPodKoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem nie da się zbugować jak by dało się smoka to i resztę mobów również.

To mało niestety wiesz, bo da zablokować smoka aby nie zadawał dmg :)

I wiem, że jest sposób aby drop był podwójny, tylko niestety nie wiem dokładnie co zrobić

Opublikowano

Witam, wiem, że jest sposób aby wyleciala 2x łuska smoka i 2x szpon smoka. Tylko jak to zrobić? Jeżeli byłby ktoś chętny o zdradzenie sposobu proszę o PW :) Chętnie się odwdzięczę :P

przykro mi to pisać kolego.., lecz nie ma takiego buga, ktoś cię w balona zrobił.. :)

Opublikowano

Witam, wiem, że jest sposób aby wyleciala 2x łuska smoka i 2x szpon smoka. Tylko jak to zrobić? Jeżeli byłby ktoś chętny o zdradzenie sposobu proszę o PW :) Chętnie się odwdzięczę :P

na pewno nie na PL :)

na PL takie bugi nie mogą mieć miejsca.

39224706187380304474.png

DISS - Nakou vs Mastick ( MODERATOR )

www.mpcforum.pl/topic/1056037-diss-nakou-vs-mastick/

Opublikowano

Jest Bug na pl tego typu że są w komnacie 2 smoki . Najlepsza gildia na serwerze arkantes tego dokonała :P Celebrities . Filmik na yt jest dowodem . Możecie sobie poszukać . Jak tego dokonali to wam nie powiem :D . Ale nawet jeśli będą te 2 smoki to i tak drop nie będzie podwójny . Ponieważ trzeba smoka dobić do końca a 2 jednocześnie smoków nie da się ubić .

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...