Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft lagi kiedy gram multiplayer

BrechelPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem, a dokładnie to gram z kolegami w minecraft multiplayer przez hamachi i odkąd zaczeliśmy grać jeden z kolegów ma straszne lagi(Nie spadki fps). Sprawdzaliśmy jego internet i ping. Ma wszystko jak powinno. Drugi kolega nie ma lagów. Kolega ma windowsa xp. Gramy na starym hamachi bo nowe coś mi nie działa. Czy możne ktoś wie jakie są tego skutki?

Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

hamachi, od niego są lagi.

A jeśli jest taki, że 2 ma lepszego neta, a 1 gorszego. To on ma lagi, powodem jest działanie chamahi:

Komputer główny (kolega I ) --> serwer hamachi --> kolega II --> Komputer główny (kolega I ) --> serwer hamachi --> kolega III. Wg mnie:P

polecam się złożyć po 10 zł i kupić sobie serwer na jakiejś serwerowni ( FiberHost, mineserv, craftserv)

Do Admina

To nie jest reklama serwerowni !

Opublikowano

Jest sposób.

w starym hamachi przy nicku jest taka kropeczka

i ona w zależności od rodzaju połączenia tunelowego zmienia kolory ale jak na nią najedziesz kursorem to wyświetla się tekst bądź też ppm na nick kolegi i właściwości czy coś w ten deseń

Jeśli do kolegi lub kolega ma połączenie tunelowe pośrednie to znaczy że zapora bądź jakiś antywirus blokuje bezpośrednie połączenie z netem przez co są te lagi

Jeśli chcecie serwer za darmo 24/7 5- 10 slotów to napisz do mnie na pw dam Ci prawa do zarządzania itp itd

Potrzebujesz kompleksowej i darmowej  pomocy przy serwerze minecraft ?

A może Twój serwer nawiedzają lagi i crashe ?  Nie mogłeś trafić lepiej!     :)

>> Pisz GG:49491819 <<

Bo przecież pomaganie to przyjemność 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...