Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Expiarka bez spawner'ow.

Ziela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie jak zrobic expiarke bez spawner'ow. Nie chce miec takiej duzej i taka ktora, moze byc w kopalni.

Opublikowano

Zrób ciemne pomieszczenie z spływającą wodą do miejsca gdzie mają zostać ubici(moby). Ale expiarka bez spawnerów to bardzo mało wydajna expiarka.

Pomogłem? Daj Lubię to!

Opublikowano

Ja widzialem taka fajna expiarke tylko nie pamietam jak sie ja robilo. Bylo kilka pietr i w rogach byly takie kwadraty i pomiedzy tymi kwadratami byla rozlana woda. Wie ktos moze jak takie cos zrobic? Chodzi mi o wymiary.

Opublikowano

To nie mozliwe ze to byly spawner'y poniewaz na tym serverze gdzie ja gram to tam nie ma cave'ow, rud. Tam jest sam stone. Nie ma mozliwosci kupienia spawner'a.

Opublikowano

Jest to mob grinder który nie daje tyle co expiarka ale zawsze coś :)

Filmik CTSG Jak robil mob grindera jest na youtubie takie cos zrob i daj pare pieter i git ;)

5vwxw5.png

Opublikowano

zrób porządny mob grinder wysoko nad ziemią z dziurą w podłodze z wstawionymi golemam i bałwanami.Golemy ubiją wszystkie potwory,prócz creperów które zajmą bałwany a ty będziesz mógł te creepery bezpiecznie ubić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...