Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkółka....  

61 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by?/chcia?aby? by powsta? taki w?tek?

• Kategorycznie nie!
      7
    • Raczej nie:/
      0
    • Raczej tak:)
      9
    • Pewnie ?e tak!
      45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Liczę na waszą pomoc...Sądzę że dobrym pomysłem był by topic który zawierał by kody źródłowe botów,chaetchów oraz hacków było by to duże ułatwienie dla początkujących, którzy chcieli by zacząć pisać własne aplikacje. Mogli by się dowiedzieć ogólnie o konstrukcji całego bota jak i poznać nowe polecenie pomocne przy pisaniu takiej aplikacji, sądzę, że taki topic "edukacyjny" bardzo by się przydał nawet dla bardziej zaawansowanych użytkowników...mile widziane by było, gdyby taki kod został dobrze omówiony. Oczywiście to tylko pomysł mój taki:P Chciałem również prosić o kod jakiegoś bota przy okazji tego tematu nie musi być omówiony po prostu jestem ciekaw jak wygląda taki bardziej zaawansowany bot i ile czasu zajmuje jego napisanie.

13ffb29aedef548f18d7e4f779848d40c.1.gif
Opublikowano

Moim zdaniem nie...

Zaroi się od leecherów...

Ktoś sie namęczy zeby dać jakiemus newbie gotowca zeby sobie zmienil nick autora i mial bota/cheata??

poza tym nikt by nie dał(poza Kilo_kartofli ktory juz dal)gotowca nad ktorym siedzial np 2 tygodnie zeby np stal sie wykrywalny po 30 minutach...

Opublikowano

heh nie mówię tu oczywiście o jakiś nowych wypas botach...chodzi mi bardziej o np. te które mają już może koło miesiąca i są już wykrywalne a jednak mają wartość dydaktyczną :) W takim wypadku BOT stoi stary kompletnie nieużywany a tak to chociaż pożytek z tego będzie:P

13ffb29aedef548f18d7e4f779848d40c.1.gif
Opublikowano

A ja jestem ZA. Sourcy inny progsów potrafią byc bardzo uzyteczne przy nauce. Nigdy nie patrzyliscie na kod innego programu zeby podpatrzec jak cos zrobic? Przeciez to oczywiste ze nikt tu nie da sourca programu wartego nie wiadomo ile kasy tylko to beda jakies proste programy. Wiekszasc z Was tez pewnie korzystala z jakiegos darmowego kursu z neta przy nauce, to jest to samo. Wystarczy zobaczyc na www.sf.net tam bardzo duzo ludzi wrzuca sourcy swoich progsow i jakos nikt nie płacze.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Kategorycznie nie!

Myśli rozwijać nie będę bo nie widze takie potrzeby wszystko już tu zostało napisane

Pozdr.

You can stop Me But You can't stop them All

mpcuserbarblack.jpg

phpcoderqb2.jpg

autoitscripterblueuserbtw2.png

cmduser1dp0dw4.gif

Opublikowano

Nauka nie jest taka łatwa bo z tego co przeczytacie zapamiętacie ile?10%?O wiele więcej byście zapamiętali jak zrobicie własny program i będziecie nim probowali operować a w razie problemów dopiero pytali na PW doświadczonych bo wtedy byłby brak spamu i dokładniejsza pomoc.

Opublikowano

Rzeczywiście więcej byśmy zapamiętali pisząc własny program, jednak w nawet najprostszym hacku, zawarte sa procedury i funkcje, które bardzo trudno znaleźć. Szukałem informacji na temat pisania hacków w Delphi przez blisko 2 tygodnie i znalazłem dopiero tutaj.

te 9-10 osób to osoby co nic nie umieją i chcą kod

ale przecież każdy kiedyś zaczynał. A najwięcej można się dowiedzieć z czyiś kodów. Zresztą gdyby ktoś nic nie umiał, to wogle nie zrozumiałby o co chodzi w kodzie ;) A co za różnica dla takiego czy wklei to do Delphi i skompiluje, czy ściągnie gotowego exe-ca?

Jestem za stworzeniem takiego wątku. Mogą być to boty już wykrywalne, ale zawsze można poznać zasadę działania. Te progsy to nie muszą być żadne majstersztyki, byle by można było coś się z tego nauczyć.

A może ktoś z was się pochwali jak zaczynał programowanie? Czyż nie były to programy typu "hello world" :P Czy nie pytaliście znajomych (włączając fora, irc, komunikatory, maile) ? Sami do wszystkiego doszliście?

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

• Dodaj nową pozycję...