Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Bashpanel by .Infinity spolszczony i edytowany by Isenthar

Isenthar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

21joufb.jpg

Naprawiłeś gmmode ?

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Gm mode działa, akurat nie wszędzie działa ta funkcja. Nie na każdym serwerze działa bashpanel, bo mają poblokowane. Ale powiem wam, że w tej liście co jest w modzie kamera, na 2 serwerach powinniście się pobawić :D. Na zagranicznych, zwłaszcza chinolach powinno na 100% działać.

@ janghackdziala

Na stronie którą podałem jest filmik ^^

ae8pc4.jpg

Opublikowano

Gm mode działa, akurat nie wszędzie działa ta funkcja. Nie na każdym serwerze działa bashpanel, bo mają poblokowane. Ale powiem wam, że w tej liście co jest w modzie kamera, na 2 serwerach powinniście się pobawić :D. Na zagranicznych, zwłaszcza chinolach powinno na 100% działać.

@ janghackdziala

Nie działa na chinolach...

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

@ janghackdziala

Na 2 serwerach , no ok , Ale jakich ?

4uc581.jpg

Opublikowano

Dobra ogarnąłem bo mi nie działało apache. Z tym, że teraz coś jest nie tak z Eruris bo nie mogę się zalogowac ( a przed chwilą tam grałem) no a inne serwy działają.

Opublikowano

A jaki port wpisywać?

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Noresta czy Ty myślisz? Przed chwilą byłem na Eruris i normalnie pisałem jako GM, dałem raty, zmieniłem z nocy na dzień więc nie pierdol jak gówno wiesz. Teraz sprawdziłem na pewnym chińskim serwie i śmiga.

Opublikowano

Port 1300 zawsze. Można jeszcze jak coś pokombinować :). A co do wrzucania bash panelu na jakiś host, to wątpię by zadziałało, bo próbowałem. Najlepiej za pomocą xamppa tak jak pokazałem na filmiku ;p.

@beneq94

Dobra ogarnąłem bo mi nie działało apache. Z tym, że teraz coś jest nie tak z Eruris bo nie mogę się zalogowac ( a przed chwilą tam grałem) no a inne serwy działają.

Ktoś pewnie serwa offnął dlatego nie mogłeś się zalogować :D.

ae8pc4.jpg

Opublikowano

Isenthar, a dlaczego mi nie działa teraz ten Eruris? Przykładowo wpisuje Eruris.pl i nie działa, a na telefonie (ta sama sieć wifi) to normalnie działa. Z logowaniem to samo.

Próbowałem ccleaner, reset routera i nic.

Przez proxy strona działa ale serwer nie - czemu?

Opublikowano

Noresta czy Ty myślisz? Przed chwilą byłem na Eruris i normalnie pisałem jako GM, dałem raty, zmieniłem z nocy na dzień więc nie pierdol jak gówno wiesz. Teraz sprawdziłem na pewnym chińskim serwie i śmiga.

Taa.... Chiński serwer co to za frajda ? na eruis działa ta? pliki 2k10 + serwer ma jakieś 1,5 roku + 200 graczy online.

Spróbuj się pobawić tym bashem na nowych serwerach bynajmniej z tego roku.

ps:

Testowałem u siebie na serwerze i nic nie działa. ;)

Opublikowano

Isenthar, a dlaczego mi nie działa teraz ten Eruris? Przykładowo wpisuje Eruris.pl i nie działa, a na telefonie (ta sama sieć wifi) to normalnie działa. Z logowaniem to samo.

Bo padl server xD

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Bo tak jak pisałem na filmiku wadą bashpanelu jest to, że jak przesadzisz np. z tym miganiem światłami lub ilością wyświetlania wiadomości na czacie to te ip które atakowałeś bash panelem zostaje zablokowane aż do resetu neta. Wiem, że to poyebane, ale ja bashpanelu nie robiłem.

Co do innych... hmm. to logiczne że bash nie bd działał na najnowszych, bo są zabezpieczenia.

ae8pc4.jpg

Opublikowano

Bo tak jak pisałem na filmiku wadą bashpanelu jest to, że jak przesadzisz np. z tym miganiem światłami lub ilością wyświetlania wiadomości na czacie to te ip które atakowałeś bash panelem zostaje zablokowane aż do resetu neta. Wiem, że to poyebane, ale ja bashpanelu nie robiłem.

Co do innych... hmm. to logiczne że bash nie bd działał na najnowszych, bo są zabezpieczenia.

A na czym jeszcze dziala? Ktore znasz, bo eruris padl :D

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Hmmm... Spróbujcie na xenoxie lub avalonie. Na tych starszych serwerach :D. Eruris nie padł, ktoś go wyłączył ;d. No ale jak padł to płakał nie bd xD.

ae8pc4.jpg

Opublikowano

Hmmm... Spróbujcie na xenoxie lub avalonie. Na tych starszych serwerach :D. Eruris nie padł, ktoś go wyłączył ;d. No ale jak padł to płakał nie bd xD.

Tam by na 100% zabezpieczyli, ale dzieki

1386175744-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...