Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] [AUTORSKI SKRYPT] [v. 0.1] ● ServerTools ● Podstawowe komendy (ESSENTIALS) w Skript!

Avaterys™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nBase jest lepszym skryptem. 

@topic

Po ki ch*j to udostępniałeś? Nikt pewnie z tego nie skorzysta tylko ci co uważają ,że "SKRYPTY TO NJE GUFFNO! NJE OBCIONSZAJOM SERFERA!".

Wytlumacz mi prosze, po co kopiowac pomysl ktory i tak nie wypali? Mam to samo w essentials/commandbook.

Date patrzcie ...

Opublikowano

@xMaxer

Daj chłopakowi zabłysnąć

Czasem te skrypty są takie idiotyczne że szkoda gadać

@topic

Trzymam kciuki za skrypt. (jasne)

Temat stary

Ssij Kupkę ciulku <3

Opublikowano

Date patrzcie ...

Eh... znowu ktos odkopal to odpisalem... Oczywiscie warna ten czlowiek co odkopal nie dostanie 

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Opublikowano

Eh... znowu ktos odkopal to odpisalem... Oczywiscie warna ten czlowiek co odkopal nie dostanie 

Warna mogę dostać bo i tak teraz czasu nie mam a zawsze w jakimś konkursie można wygrac - ;>>.

Może chodź ts jeśli jesteś taki "mondry". Jeśli ja dostane warna Ty też za offtop. Zakład, że jak ten skrypt był napisany to Ty w planach nie byłeś ;>? Fajna sygna godna (ty bym napisał coś ale się niestety muszę powstrzymać ;/). 

Opublikowano

Warna mogę dostać bo i tak teraz czasu nie mam a zawsze w jakimś konkursie można wygrac - ;>>.

Może chodź ts jeśli jesteś taki "mondry". Jeśli ja dostane warna Ty też za offtop. Zakład, że jak ten skrypt był napisany to Ty w planach nie byłeś ;>? Fajna sygna godna (ty bym napisał coś ale się niestety muszę powstrzymać ;/). 

"Warna moge dostac"

Ty odkopales? Nie...

Ty tez za offtop.

Czekam z niecierpliwoscia.

Fajna sygna godna (ty bym napisał coś ale się niestety muszę powstrzymać ;/). 

Dzieki. Twoja tez.

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Opublikowano

"Warna moge dostac"

Ty odkopales? Nie...

Czekam z niecierpliwoscia.

Dzieki. Twoja tez.

"Ty odkopałeś? Nie..."

To czemu napisałeś to cytując moj post ?..

Opublikowano

"Ty odkopałeś? Nie..."

To czemu napisałeś to cytując moj post ?..

"znowu ktos odkopal" 

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Opublikowano

@Maxer

Twoja sygnatura..

Czyli uważasz że 50/60% ludzi to złodzieje bo grają na non. Premium

Powinieneś wiedzieć że nie każdy może wydać 90zł bo po prostu nie mają ,Dzieci w wieku 11 lat są że tak ujme tak jak ty "J*b***i złodziejami.Jestem pewien że też byłeś job***m zlodziejem

Żal

@topic

Skrypt trochę się buguje

Ssij Kupkę ciulku <3

Opublikowano

Patrzcie na datę mózgi. To było rok temu, temat dawno nieaktualny. Nie piszę skryptów już od dawien dawna. 

Nie wiem, czy Wy ślepi jesteście, czy jak? 

Opublikowano

Patrzcie na datę mózgi. To było rok temu, temat dawno nieaktualny. Nie piszę skryptów już od dawien dawna. 

Nie wiem, czy Wy ślepi jesteście, czy jak? 

@.avaterys_ ,zamknij temat ,bo spam się zrobi ,bo nie będą potrafili zobaczyć daty xD

26_unnamed.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...