Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zacinanie się i ogólne

Ravgor.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Mam problem ze swoim "staruszkiem" chodzi o to że po pewnym czasie gdy jestem na internecie po 4-5 minutach zacina mi się całkowicie znaczy nie aż tak całkowicie nie mogę nic z paska kliknąć tak jak by mi się pasek ze startem zaciął i gdy klikam na jakąś ikonkę to nic się nie dzieje tak jak by sam cały pulpit się zacinał.

Druga sprawa jest taka że nic nie mogę przenieś czyli jak chce przesunąć plik z folder kkk na pulpit to nie mogę bo tak jak by się "zaciął" dopiero muszę kliknąć kopiuj i wklej na pulpit inaczej się nie da.

Bardzo proszę o pomoc bo nie wiem co robić. Dodam iż nie mam na tym pasty termoprzewodzącą czy coś w ten deseń.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Na początek daj screan z programu crystal disk info. Możesz tak że pokazać jakie masz temperatury, które możesz zobaczyć w np. speed fan, everest. Potem możesz również zrobić defragmentacje dysku, czyszczenie ccleanerem i możesz przeskanować komputer antywirusem.

Opublikowano

Na początek daj screan z programu crystal disk info. Możesz tak że pokazać jakie masz temperatury, które możesz zobaczyć w np. speed fan, everest. Potem możesz również zrobić defragmentacje dysku, czyszczenie ccleanerem i możesz przeskanować komputer antywirusem.

Podstawowe czynności to zrobiłem czyli cclanerem przeczyściłem antywirusem przeskanowałem nawet wyczyściłem go od środka lecz to nic nie dało. Co do temperatur to procesor ma ponad 57 stopni co mnie bardzo to nie pokoi defragmentacji dysku nie umiem za bardzo.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

57stopni to w stresie ?

57 stopni to normalnie czyli jak siedzę na gg/przeglądarce jak gram np w Fife 12 to zawiesza się całkiem.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Daj najpierw te screany o których pisałem wyżej. A temperatury to najlepiej bez obciążenia i pod obciążeniem. I napisz jeszcze model i moc zasilacza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...