Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak podłączyć słuchawki Bluetooth do Ps3?

MpcKiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mianowicie chodzi mi oto czy można podłączyć słuchawkę bluetooth do konsoli tak aby przechwytywała dźwięk z gry singleplayer. Jeśli się nie da to podeślijcie jakieś inne sposoby podłączenia zwykłych słuchawek albo zaproponujcie kupno jakiś specjalnie pod konsole (PS3) . Moje konto wynosi 80zł. :D

Opublikowano

Nie da się, słuchawki pod BT są tylko do rozmów...

Możesz podłączyć praktycznie wszystkie słuchawki z mikrofonem niededykowane, naturalnie będziesz zmuszony kupić dodatkowo przejściówki typu 2xRCA albo kartę muzyczną pod USB jeśli mikrofon w słuchawkach nie ma opcji podłączenia po USB.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

a moze MI ktos polecic sluchawki do ps3. na fps cod mw3 aby slyszec kroki? bo mam jzu doswiadczenie ale moaby trudno sie wbija bez sluchawek ;/

bb68.png

Opublikowano

a moze MI ktos polecic sluchawki do ps3. na fps cod mw3 aby slyszec kroki? bo mam jzu doswiadczenie ale moaby trudno sie wbija bez sluchawek ;/

No to niezłe masz "doświadczenie" ja jeszcze bez słuchawek normalnie moaby biłem ;)

Polecam zwykłe słuchawki i dokup kartę muzyczną.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...