Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Lista perm

Darekvader12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aha, Ty mi podasz stronkę i ja mam się tam zalogować by sprawdzić czy moje konto nie zostanie zbanowane?

Zgłoszone

Fail

Opublikowano

żadnych plików wam nie wysyłam. Wysyłam wam tekst jaki perm leci i o której. Najlepiej w grze .

nie jestem jasnowiedzem ,ale poświęciłem pare godzin ,żeby sobie takową listę stworzyć .

@Up : Jakaś wyższa szkoła Hakowania ? W tekście wysyłam key'a ?

Opublikowano

On mówi prawdę...kilka dni temu jakiś typek wbił mi do rooma i się chwalił, jak to on super listę stworzył -> co chwilę spamował "next is scorpion x2", "in 26 mins color perm" itd...co nie znaczy że jakoś łatwo trafić

I się zastanawiam czy Ty tak całkowicie bezinteresownie taką listę na GG komuś wyślesz..w końcu na forum też byś mógł wkleić, nieprawdaż?^^

Opublikowano

Ahh myślałem że chodzi o listę banów... Źle zinterpretowałem Twoje zamiary ^^

Moim zdaniem nie ma takich cudów jak magiczna lista. Czasem Wam się tylko wydaje że leci perm za permem, ale to tylko pozory bo jak ktoś otwiera te blacki to patrzy na chat i jak wyskoczy napis że ktoś coś wygrał to od razu naciska Open -> Yes, tylko że takich osób jest więcej i jak np. 50 osób otworzy naraz blacka to na pewno jakiś ma szansę na perma.

Można oczywiście sprawdzić, czemu nie? Podaj jakiś czas dziś/jutro w godzinach wieczornych, a zobaczę czy ktoś coś zgarnie... :_)

Opublikowano

źle mówisz . Losowanie posiada system , który się powtarza. W 100% jeszcze nie rozgryzłem ich systemu ,ale posiadam już pewną wiedzę i mam własną teze na ten temat.

jutro coś napiszę dla testu , bo nie chcę mi się teraz odpalać gry .

Selweron możesz sam sobie odpowiedzieć na pytanie :> .Nie podam całej listy ,a jedynie kolejke np. 5 permów.

Opublikowano

hehe ale wy jesteście znawcy, otóż ta lista istnieje co kiedy poleci, lecz wstrzelenie się w odpowiedni moment nie jest taki prosty jak Wam się wydaję, a tu przykład http://www.youtube.com/watch?v=aiWbS94yKOU&feature=c4-overview&list=UUfJB-T7bLb8QsuhVOBbc74g jak wytłumaczycie że gość zgarnia permy po kolei? a poza tym w pewnym momencie czeka na sopmoda otwiera lecz się spóźnił o 0,5 sekundy czy jakoś tak bo jak czeka np. na sopmoda z 1000 ludzi to masz szansę 1/1000, widziałem że go reportowali różni gracze, ale mody nexona piszą że to jest mit i nie ma takiej listy i po części się zgodzę, bo zależy ile kluczy otwierają ludzie, czasami różnica danego perma wynosi pare sekund ale np. mam sposób na g36c i zawsze w tym samym czasie leci.

Opublikowano

Już kiedyś był taki projekt i gracze widzieli jaka będzie kolejność permów , teraz w czasie eventu też to złamali .

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

tez posiadam ta liste lecz czasy codziennie roznia sie o kilka sec miedzy permami wiec trudno cos trafic

Moglbyś podać mi tą liste ?

Najllepiej na PW lub na GG gdy będzie taka potrzeba

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ja tam w żadne takie listy nie wierze. Dla mnie to jest zwykły fake taki jak to bylo z nx hackami (ludzie o tym pisali wszem i wobec a tego nigdy nie bylo i nie bedzie). tak samo jest z tą listą. I na czym miałoby to niby polegać, że jest, np. 13:34 to leci Ravenka na perma itd. ? Ludzie nie bądźcie naiwni!

Opublikowano

lol podam prawdziwy przykład:

1. xxx wygrywa usp tactical se na perm.

2.Po jakimś czasie, najlepiej czekać w lobby po usp wylatuje viper na perm.

3 po xxx czasie (nie mogę podać) wylatuje recon vest na perm. Tylko czas w recon vest się róźni czasem, ale są bronie w których czas się nie różni np. g36c i p90 tr se. jeszcze raz wklejam link do filmiku jak koleś wygrywa perki http://www.youtube.com/watch?v=aiWbS94yKOU&feature=c4-overview&list=UUfJB-T7bLb8QsuhVOBbc74g nie możliwe że miał takiego farta, ta lista istnieje, zauważcie 1:40 gdzie koleś spóźnił o 0,5 sek. a czekał na sopmoda i wiedział kiedy wyleci, bo nie nagrywał poprostu, lub jak wygrał p90tr se, też czekał chwile i dopiero klucz otworzył, nawet na ca.pl pisali o tym i to się sprawdza.

Opublikowano

A więc tak jestem w posiadaniu tejże listy , nie ważne jak ważne że mam i wygląda ona tak pierwsze 20 pozycji nie rozgryzłem jej jeszcze do konca , pozdrawiam Paróweczka (ps. jak będziecie grzeczni to wujek berlinek wrzuci calutenka liste)

1. Codename Hawk 12min

2. Player Name Change 3min
3. Base Character Change 17min
4. Codename Raven 1min
5. Gender Change 6min
6. Cpt. Souza
ODRAZU
7. Codename Raven 30min
8. Codename Scorpion 24min
9. Player Name Change
ODRAZU
10. Player Name Color Change 13min
11. Codename Hawk 40min
12. Codaname Hawk 10min
13. Cpt. Souza 40min
14. Cpt. Souza 6min
15. Player Record Reset 6min
16. Codename Viper 2min
17. Codename Scorpion 1min
18. Player Name Color Change Nie wiem
19. Cpt. Souza
ODRAZU

Jestę Parówkę

Opublikowano

A więc tak jestem w posiadaniu tejże listy , nie ważne jak ważne że mam i wygląda ona tak pierwsze 20 pozycji nie rozgryzłem jej jeszcze do konca , pozdrawiam Paróweczka (ps. jak będziecie grzeczni to wujek berlinek wrzuci calutenka liste)

1. Codename Hawk 12min

2. Player Name Change 3min
3. Base Character Change 17min
4. Codename Raven 1min
5. Gender Change 6min
6. Cpt. Souza
ODRAZU
7. Codename Raven 30min
8. Codename Scorpion 24min
9. Player Name Change
ODRAZU
10. Player Name Color Change 13min
11. Codename Hawk 40min
12. Codaname Hawk 10min
13. Cpt. Souza 40min
14. Cpt. Souza 6min
15. Player Record Reset 6min
16. Codename Viper 2min
17. Codename Scorpion 1min
18. Player Name Color Change Nie wiem
19. Cpt. Souza
ODRAZU

to jest lista do czarnych skrzynek a nie do tych Oktoberfest tak ?

i jak to jest wtedy, że czasami leca od razu 2 spece pod rząd ?

Opublikowano

napisałem że jestem w jej posiadaniu , ale nie umiem rozgryźć tego lista jest długa i nie wiem czy to wszystko w jeden dzien czy jak

Jestę Parówkę

Opublikowano

Lista rozgryziona przy pomocy kilograma parówek i 2 litrom wódki <3

Nie wiem czy mamy tą samą listę, ja też jakąś tam znalazłem w internetach.

tTjjFxs.jpg

Jest ona do tego Oktoberfesta - ale nie wiem czy działa ponieważ jak sprawdzałem to nie wszystko się zgadzało

Opublikowano

tTjjFxs.jpg

Jest ona do tego Oktoberfesta - ale nie wiem czy działa ponieważ jak sprawdzałem to nie wszystko się zgadzało

Co update zmienia się kolejność, więc dzisiaj już pewnie nie działa

Opublikowano

Co update zmienia się kolejność, więc dzisiaj już pewnie nie działa

Działa :) Jutro update jest.

tTjjFxs.jpg

Nie działa. Jest sprzed 2 patchy...

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...