Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nuker Build

Masturbinho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam buildu dla nukera, taki, żeby się dobrze expiło. Nie chodzi mi o PVP. Myślałem nad fire/light/cold. Pytanie, czemu w każdy nuker ma w cold coś : D Ile sp sobie wyfarmić ? I... broń... spear, czy sword ?

PS. Csro... jaki tam jest exp ? : ) Warto tam grać ? boty działają?

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

Mhmm... co do colda u nukera to pewno przez Snow Shielda. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Admin Cienia
Opublikowano

Nuker spear light/cold/heskual godny na pvm i pvp. Z 1kk minimum cza wyfarmić, polecałbym 1.5k.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

heh, dzięki. Z farmieniem i tak chyba nie dotrzymam ^^ Lvl 69 wizard (mój char)staff +5 to mój taxer^^ a ongi i tak wiecznie każda miejscówa zajęta.

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

mozesz znalesc miejscowe na hunach lub w dead ravine, tam od zaje$$nia jest mobkow tez. Oj jak wbijesz max lvl to zachce ci sie PvP a wtedy odwrotu nie bedzie :D skoro sie uparles na te expienie i INT, to biechon(100), cold(100), light(100) dobry bulid, moze nawet na pvp bys STRa polozyl, ale minimum to 1,5 kk SP musialbys wyfarmic aby pozniej nie nazekac :D

everythingfou - sprawdź to.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wg mnie nuker powninen wyglądać tak:

FULL INT

1.lvl - 0-30

- body - armor

- broń - sword,shield

-skile - bich, fire,light,cold

2. lvl - 30 - X

-body - protector

-broń- spear

-skile - UWAGA PO 30 LVL NALEŻY WYCOFYWAĆ SKILE BICHEONA- 100fire/100light/100cold- imbue w lighcie

Taki nuker jest dobry i do expienia i do pvp(ma wszytkie potrzebne buffy pod attack magiczny)

Opublikowano

Dobry na pvp?? Shit a nie build... nic nie zrobisz samymi nukami na pvp.... potrzebne sa skille z heksualu

Opublikowano

po co ci skile z heksualu. Żeby bić po 200 skoro full int ?

A czy stun i knock back to masz w nukach?... Samymi nukami nie pokonasz przeciwnika (chyba, że jakiegoś noba :P)

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Róbcie jak chcecie ale dla mnie dodawanie w heksuala nukerem to bezsens. Jak już robię nukera to chce mieć wszytkie nuki na najwyższym poziomie a z heksualem nie wyrobię się z mastery lvl. O ile dobrze pamiętam(nie gram już nukerem) to jest takie coś jak pile i więskzosć graczy je stosuje( jeśli nie są nobami). A jeśli chcesz mieć jusz jakiegoś skila spowalniającego to dodaj sobie w coldzie cold wave i frost nove, a nie marnuj mastery lvl na heksuala, chyba że robisz jakąś hybrydę ze strengem. Poza tym skile z heksuala to atak fizyczny a nie magiczny.

A speara bierze się dlatego, że ma największy atak magiczny, gdyby nie to to używałbym sworda kóry jest drugi.....

Opublikowano

Heksual int ma wieksze dmg od sworda ;)

Opublikowano

Hmm Ja ci mogę polecić hybrydke nukera ze spearem 7:1 cold/light i oczywiście sklie ze speara zamiata wszystko i wszystkich dobra postac na pvp i pvm dosłownie szybko expi malo pada i wymiata

Opublikowano

o_O krzysiekp9

Czy Ty masz wogole pojecie o grze?

Najbardziej mnie rozbaawilo to:

Z heu full int bijesz prawie tyle co crt glaviera pure str

Chcesz polozyc przeciwnika samymi nukami? to ci zycze powodzenia, zanim zaladujesz 2 nuka jemu odnowi sie juz hp, zalozmy przeciwnik ma 40k hp,

walisz mu nuka 18k + soul 13k + 11k + ghost 15k 18k nuk trwa z 3sek, a soul + ghost trwa z 4 sek wiec 18k a 13+11+15 = 39 wiec porownaj 18 a 39 to jest wiieeelka roznica..

Takze jezeli sie nie znasz, prosze nie udzielaj sie tutaj.

Lec na s-o.pl sie doszkalac.

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano

Polecam hybrydę nuker s/s 20lvli w str reszta w int :)

Build: 100 cold , 100 lighting 100 bitcheon

Set : Garment

Myślę ,że jak wyfarmisz 700k sp starczy :)

29979.gif
Opublikowano

@UP

przynajmniej 1,4kk aby byl FF, ale lepiej wyfarmic ze 2kk i sie zabezpieczyc na wiekszy cap.

Opublikowano

A ja Ci powiem, że po 70-80 lvl na buildzie bicheon100/fire100/cold100 będzie zajebiście, jak jebniesz 4 statusy na potworka, to zamiast 10k z jednego skilla jebniesz 25k, a z nuka 40k xD. Ogólnie ten polecam build, trzeba wyfarmić ok. 100k sp i siedzieć oczywiście w s/s i protector. Loffe ten build ;*. Pozdro.

Opublikowano

PVM to najlepiej według mnie Fire/light/cold. :)) , co do pvp napewno nie taki sam build bo nukami samymi to gów*o zrobisz. ; ) . bicheon/light/cold. :) .

Admin Cienia
Opublikowano

fire/cold/light to już jest stary i nieużyteczny build dla nukera. Zanim puści zdąrzyć nuka z każdego mastery to z pierwszego się już załaduje, strata sp.

Admin Cienia
Opublikowano

Ostatni post był 12lutego. Zresztą myślę że na samym początku już wyjaśniłem, temat zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...