Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak się odbić?

marceli17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Dłuuuuuga historia, łuk 70 CS 46+8, rang 27+5, sin 20j.

Jak się odbić oprócz BB?

Myślałem nad łucznikiem 30lvl z rangiem +5, i cuby robić. Tutaj moje pytanie. Co się bardziej opłaci, robić cuby, czy w tym czasie postacie na 30ND? Co kupić 1wsze? WK kupię 1job za 10kk, jest LoD nie ma co tracić hajsu xD

Mam do wydania 189k... łuk? zbroja?

Czy w 2tygodnie da radę zarobić około 20kk? (WK i EQ)

A teraz 2 pytanie, jakie EQ kupić? Czy opłaca mi się inwestować w kryształkę? czy moze kupić ją u4+5 i zbierać na lekki krok ;x

Sztyletu nie kupuję bo nie gram sinem, łuk? oblech u5+5 to kwestia 500k, ale czy mi się opłaca? a moze coś innego? dawajcie propozycje ;x

Za pomoc daję like.

Na odpowiedzi typu ''sam sobie... omg po co spamisz... ja takich ludzi nie nawidzę o boze..'' albo ''omg wtf żal co? ale omg lol bb piura idz na wk na piura'' nawet nie będę zwracał uwagi.

@edit

jeszcze takie pytanie mam. Kolega(były) zmienił mi passy w obu kontach (1 było jego) i dla tego jestem w dupie.

Ale skoro oba konta były na moim mailu, to wygrał bym na policji no nie? ja zabrałem z mojego konta które mu dałem to co było moje i dałem to na swoje główne konto.(niby go okradłem, ale uwierzcie mi, nie jestem złodziejem, nigdy nie okradłem nikogo, a jemu się to należało. Cała klasa się cieszyła że wreszcie idiota ma za swoje, ogółem to nie była kradzież typu złodziej itp.)

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Siemka.

Dłuuuuuga historia, łuk 70 CS 46+8, rang 27+5, sin 20j.

Jak się odbić oprócz BB? Resell, drop piór.

Myślałem nad łucznikiem 30lvl z rangiem +5, i cuby robić. Tutaj moje pytanie. Co się bardziej opłaci, robić cuby, czy w tym czasie postacie na 30ND? Co kupić 1wsze? WK kupię 1job za 10kk, jest LoD nie ma co tracić hajsu xDChyba szybciej z nupami na 30 nd.

Mam do wydania 189k... łuk? zbroja? Raczej zbroję.

Czy w 2tygodnie da radę zarobić około 20kk? (WK i EQ) Tak, za pomocą resellu.

A teraz 2 pytanie, jakie EQ kupić? Czy opłaca mi się inwestować w kryształkę? czy moze kupić ją u4+5 i zbierać na lekki krok ;x Tak kup ją i zbieraj na lekki.

Sztyletu nie kupuję bo nie gram sinem, łuk? oblech u5+5 to kwestia 500k, ale czy mi się opłaca? a moze coś innego? dawajcie propozycje ;x Warto zainwestować w oblecha. Skoro nie grasz sinem to kup ten łuk :p.

Za pomoc daję like.

Na odpowiedzi typu ''sam sobie... omg po co spamisz... ja takich ludzi nie nawidzę o boze..'' albo ''omg wtf żal co? ale omg lol bb piura idz na wk na piura'' nawet nie będę zwracał uwagi.

Opublikowano

jeszcze takie pytanie mam. Kolega(były) zmienił mi passy w obu kontach (1 było jego) i dla tego jestem w dupie.

Ale skoro oba konta były na moim mailu, to wygrał bym na policji no nie? ja zabrałem z mojego konta które mu dałem to co było moje i dałem to na swoje główne konto.(niby go okradłem, ale uwierzcie mi, nie jestem złodziejem, nigdy nie okradłem nikogo, a jemu się to należało. Cała klasa się cieszyła że wreszcie idiota ma za swoje, ogółem to nie była kradzież typu złodziej itp.)

Policja nie zajmuje się takimi rzeczami, no chyba, że na koncie wydałeś poważniejszą sumkę w celu kupienia ND.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

@up 150zł? + 150zł na 2 konto.

300zł ? da radę coś zrobić? + obraza na Facebooku?

Ciągle podrabia SS, spami ze idziemy jutro 1v1 po szkole ( nic o tym nie wiem... nie biję dziewczyn) i czy jest mozliwość żebym zamiast kont odzyskał 300zł? (ps3 tanieje :D)

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

@up 150zł? + 150zł na 2 konto.

300zł ? da radę coś zrobić? + obraza na Facebooku?

Ciągle podrabia SS, spami ze idziemy jutro 1v1 po szkole ( nic o tym nie wiem... nie biję dziewczyn) i czy jest mozliwość żebym zamiast kont odzyskał 300zł? (ps3 tanieje :D)

Kradzież jest od 250 złotych, a te dwa konta się raczej nie sumują, więc tylko Cię wyśmieją.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

@up

Polskie prawo nie zna granic mam rozumieć..

No więc mam kurw@ motywacje xD

Myślisz że resell draco to dobry sposób? np sklepik z 5boxami po150k, od 7;45 do np 14-15;30 ?

1375198444-U163133.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...