Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ps3 cena

TyBuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za ile kupie PS3 z 1 padem nie wiem jaka wielkość dysku jest wystarczajaca taka aby było na styk i nie wiem jaka jest roznica miedzy slim fat itd.Za ile kupie takie ps3 używane w stanie dobrym?

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

A można to trochę dokładniej?

Chodzi mi z 1 albo 2 oryginalnymi padami i najlepiej slim jak fat jest dużo gorszy za ile takie ps3 znajde.

Oraz czy za rok dużo potanieje ps3?Oraz jaki dysk jest wystarczający?

Opublikowano

Wczoraj zostalem szczesliwym posiadaczem PS3, kupilem czerwona slim z 500GB z 2 padamy za 279€ ( cena w hiszpani ), nie wiem czy to ci pomoze nakierowac sie na cene ale mam nadzieje ze cos pomoze.

A i jesli jestes z tych co kupuja gry za PlayStationNetwork to najlepiej bedzie jaka PS3 co ma duzo GB albo na filmy, muzyke.... Jesli Nie sciagasz gier i nie wkladasz do PS3 muzyki, filmy... To jak dla mnie z 12GB by starczyla

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

No jeżeli za ps3 dałeś około 1200zł to troszkę przepłaciłeś według mnie ;P

Ja myślę,żę tak z 70gb dysk wystarczy i najlepiej żeby był slim.

Pady myślę,że 1 na razie by wystarczył jak by drugi był potrzebny to by się dokupiło.

Opublikowano

Różnice są praktycznie tylko w odbudowie między konsolami, Super Slim dostał pamięć flash a od 3 generacji fatów gry z PS2 przestały być kompatybilne... i to mniej więcej tyle z ważniejszych zmian między modelami.

Używkę kupisz już nawet za 300zł ale raczej to będzie classic z małym dyskiem, modele classic i to używane odradzam kupować, jak już masz zamiar kupić PS3 to tylko i wyłącznie Slim, pojemność dysku to już sam musisz wybrać. Nie mam pojęcia ile chcesz mieć gier, czy będziesz je kolekcjonował czy sprzedawał/wymieniał. Jeśli myślisz o PS Plus to dysk minimum 250gb a najlepiej 320gb ale to zależy od tego o czym napisałem w poprzednim zdaniu czyli od Ciebie ;)

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Marduk512, dnia 10 Paź 2013 - 15:18, napisał:

Ja kupiłem ps 3 320 gb slim 2 pady, kontroler move, kamerka move i Fight Night Round 4 za 600 zł.

Ja chciałbym kupić ps 3 slim dysk około 250gb gdyż nie kupywałbym dużo gier tylko gta V i 2 pady.Kontroler i kamerka jest jak dla mnie zbędna.

Za ile bym taki zestaw kupił w dobrym stanie?

Opublikowano

fat jest to pierwotna wersja zjada więcej prądu i jest bardziej awaryjna a konsole na allegro znajdziesz już od ok 400zł

Nie zgodzę się z tobą. Jestem posiadaczem Fat'a prawie od jego premiery i ani razu nie spotkała mnie żadna awaria. Konsola działa bardzo dobrze co prawda wersje Fat mają dużo mniejsze dyski od Slim'ów jednak mimo to nigdy nie zabrakło mi miejsca na gry. ;)

Opublikowano

Nie bierz FAT'a jak już to Slima.. Dobra używkę weźmiesz za 350-400zł tylko upewnij się, że jest w 100% sprawna i, że nie była katowana np. przez 3 lata. Według mnie i tak lepiej dołożyć te 3 albo 4 stówki i mieć nówkę i się o nic nie martwić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...