Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić s26

cj2034

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam mały problem. Zaczynam grę na s26 (0 is 0 allegro). Wbiłem 30 i tu zaczyna się problem. Jak zarobić na skile eq itp. Gram surą wp. Ostrze m1 strach 11 pkt i 1 pkt w wir. Mam następujące eq

FMS +8 30 sr 5% kryt

naszyjnik drewniany 1khp

hełm na 1 lvl +6

5kątna +7

bambusowe buty 8% spowolnienie

Upiorna zbr +4 czysta

Proszę o szybką pomoc. Jeśli coś będzie dobrego daję like ;)

buttonRapideo.png
Opublikowano

Zrób dropka bodego. Na tym lv to jest najlepsza opcja, na innych miejscach do dropu jest także sporo ludzi.

Właśnie o tym myślałem. Kminiłem też żeby medale dropić tym wp

buttonRapideo.png
Opublikowano

polecam łatwy loch, do bossa i medale dropić, dobry jest na tym zarobek w tych czasach na s26 :)

Opublikowano

@UP Medale to nie zarobek tylko strata czasu , ja ci polecam dobic ta sura 35lv. nie zarabiaj do tego 35lv. jak bedziesz expil moze ci dropnac jakis itemek ciekawy wiec zbiera jwszystko co lotnie jak dobijesz 35lv. to wtedy drop , narazie siedz na tym 30lv. do exp ten 35lv. moze cos 2k hp dropnie? albo dzwon/wachlarz 12 inta ;) zawsze sie przyda 3maj sie

sacaebqfkdag_t.jpg

Opublikowano

Na ten moment nie ma szybszego źródła zarobku. Ewentualnie handel, ale trzeba się orientować w cenach i mieć szczęście.

Co do FMSa, to, że jest +7 wiele nie zmienia.

Poza tym, nie piszemy pod sobą dwóch postów, mogłeś użyć opcji "Edytuj".

Opublikowano

Najlepszy zarobek na start to: Wbijanie bodziami ze skrzynek fms'ów +9 lub mixowanie słabych kupionych/zrobionych na śr 30+ um 18+. Dodam, że lepiej mixować przed włozeniem kd, mi ostatnio do FMS pod exp wlazło UM 21 i byłem łysy :D

Opublikowano

Idź do doliny orków i drop ulepszacze :) Ja w jeden dzień wydropiłem 30 amuletów orka+ i w tobołku zarobiłem 1kk :) A jak masz kase na IS to kupuj kupony, fryzki itp. Fryzka za 2,5kk - 3,5kk a kupon chyba 80kk ale nie jestem pewien.

Opublikowano

Ogarnij kolege co ci wydropi rekawice zdejmowana w red lesie, pozniej domecz sie z slabym eq do jakiegos 50-55 lvl'a i wal metki diabla ( zbieraj caly syf co dropi i sellaj u handlry, z rekawica sporo tego dropi)

Dota 2 > Lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...