Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie Krasc Itemy

jambos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poco Masz Krasc jezeli mozesz sam wydropić item lub przedmiot później być wyzywanym od kradziejów itp NIEWARTO!!!

694750744.png

POmogłem Daj 5 :)

Opublikowano

Czytam ten topic i się denerwuje... Po Co te nobki piszą że nie warto kraść? MPC - Multi Player Cheats! To forum jest stworzone po to, żeby właśnie dzielić się bugami, nowymi hackami... Według mnie Ci którzy napisaly że nie warto kraść, Administratorzy powinni poblokować konta, ponieważ po Co oni tu są, jak chcą być tacy sprawiedliwi:> ?

Tyle ode mnie ....

Opublikowano

Tylko że nuup nie wbije odpowiedniego lvla żeby tam wejść hihi

Opublikowano

hmm a tak wogle to na jakim hacku jeszcze działa pickup żeby można było kraść? Bo jak włączam na mh pickupa to pojawiają sie ???????? i wyłącza sie metek :/

@Topic

Możesz sobie pokraść na BO i m2 koło lochu małp wieczorem jest zawsze sporo metinów (chunjo)

for-ever

33608.png

19072.png

Opublikowano

Ja polecam krasc w Lasie i Red Lesie kamienie duchowe,partki,bojowce,boga jak masz farta to nieraz komus stalka spadnie:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...